KMA-samordnare

KMA-samordnare

Har du goda erfarenheter av KMA-samordning och drivs av operativt arbetet inom byggbranschen? Nu söker vi dig som vill dela med dig av dina kunskaper samt bygga på dina erfarenheter inom din yrkesroll. Vi på Peab Region Bygg Syd är idag verksam i Skåne och Blekinge och du kommer företrädesvis arbeta med projekt i västra Skåne. I vår region jobbar vi med många stora och intressanta projekt med främst offentliga och kommersiella lokaler.

Om tjänsten

Arbetet som KMA-samordnare innebär att du driver och samordnar kvalitets-, miljö- och arbetsmiljöarbete ute på våra projekt. Du har en stödjande och lärande funktion till framförallt våra Platschefer men även andra medarbetare i produktionen. Utöver vår egen personal, kommer du även i kontakt med beställare, leverantörer, myndigheter och andra aktörer inom, och utanför branschen.

Du arbetar främst med chefer i linjen för att systematiskt verka för att våra projekt följer gällande regelverk, lagstiftning och når Peabs mål. Det innebär ett nära samarbete med projekten i form av operativt stöd under projektets gång, från anbudsskede till färdigställande. Du planerar, organiserar och strukturerar ditt eget arbete och kommer ha ett tätt samarbete med våra projektorganisationer.

Du rapporterar till Produktionsstödschef och driver arbetet tillsammans med övriga KMA-samordnare i regionen, samt har din tillhörighet i vår produktionsstödsgrupp. Ute i projekten rapporterar du till Platschefen.

Du arbetar främst operativt men det förekommer också strategiskt arbete, vi vill att du är med och utvecklar vårt arbete kring KMA. Vår regionala KMA samordnar och initierar möten med övriga KMA-resurser i regionen för att på så vis verka för regionens utveckling och erfarenhetsåterföring inom området.

Start: Omgående
Omfattning: Tillsvidare

Placering: Malmö
Resor i tjänst ingår

Din profil

Vi söker dig som har relevant högskoleutbildning inom området eller likvärdig erfarenhet inom branschen. En bred erfarenhet av olika frågor inom KMA-området är önskvärt med inriktning mot bygg. Du ska ha goda IT-kunskaper i bland annat MS Officepaketet samt talar och skriver svenska obehindrat. Körkort B är ett krav.

Personliga egenskaper och kompetenser

Vi söker dig som motiveras av att utveckla och förbättra en verksamhet, samt av att uppnå goda resultat tillsammans med kollegor. Som person är du välorganiserad och du har förmågan att samarbeta och kommunicera med såväl kollegor som leverantörer och kunder. Du är kreativ och van att hitta lösningar och hantera dem på bästa sätt. Vidare har du en genuint driv och för dig är det viktigt att ord blir till handling på ett samarbetsvilligt och ödmjukt sätt. Du är positivt inställd till ditt arbete och brinner för relationsskapande samt förstår vikten av att arbeta stödjande.

Stor vikt kommer att läggas vid din personlighet.

Vid frågor, välkommen att kontakta:

Ola Flink Ohlsson 0733 37 41 33
Mer info
Område Malmö stad
Yrkesroll Organisation & ledning
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 15 aug 2021 (14 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Peab är en stor koncern som spänner över många verksamheter. Samtidigt har vi en stark lokal närvaro som gör att vi kan jobba nära våra kunder oavsett var i landet de befinner sig. Detta gör att det hos oss finns möjlighet att jobba och utvecklas inom varierande yrkeskategorier och skiftande arbetsområden.

Vi på Peab strävar efter att vara branschens bästa arbetsplats. Vi vill att våra medarbetare ska tycka att det är roligt att gå till jobbet, att de ska trivas, utvecklas och växa. Utvecklingsmöjligheterna på Peab är därför stora, och vi kan erbjuda förmåner utöver det vanliga.