Marknadskoordinator

Marknadskoordinator

Peab Bostad AB är en av Sveriges största bostadsutvecklare och en del av Peabkoncernen. Vi arbetar med att utveckla, producera och sälja bostäder. Vi är ca 160 medarbetare och har en omsättning på ca 6,4 miljarder. Nu utökar vi vårt säljteam i Skåne och söker dig som brinner för att skapa attraktivt och nyskapande marknadsmaterial och säljande kundevent.

Arbetsuppgifter
Som marknadskoordinator på Peab Bostad ingår du i ett regionalt säljteam om 8 personer varav en marknadskoordinator som du har ett nära samarbete med. Du rapporterar till försäljningschefen och har kontorsort i Malmö men kommer att arbeta med flera projekt runtom i Skåne, vilket kräver att du är flexibel med tillgång till egen bil. I rollen som marknadskoordinator ingår du i många olika projektteam tillsammans med våra projektledare, kundansvariga m.fl. kollegor där du har ansvaret för marknadsdelen för respektive bostadsprojekt. Rollen innebär också daglig kontakt med många externa samarbetspartners och interna kollegor såsom andra marknadskoordinatorer runtom i landet.

I det dagliga arbetet arbetar du med att:
 • skapa säljmaterial såsom broschyrer, 3D-visualiseringar, annonser och skyltning för våra bostadsprojekt
 • lansera och uppdatera projektsidor på peabbostad.se
 • författa nyhetsbrev och inbjudningar
 • planera och beställa annonsering via Peab Bostads mediebyrå
 • publicera nyheter på sociala medier
 • förbereda och genomföra försäljningsevent
Vi söker dig som:
 • har examen inom marknadsföring, kommunikation eller liknande
 • har mycket goda kunskaper i svenska och engelska
 • har tillgång till egen bil i tjänsten
Det är meriterande om du:
 • har arbetat i ett webbpubliceringsprogram, gärna Episerver
 • har arbetat med sociala medier tidigare
 • har arbetat i bygg- eller bostadsbranschen
 • har erfarenhet av arbete i Photoshop och InDesign
Som person har du ett sinne för text, bild och har lätt för att se helheten. Du är en skicklig skribent med fallenhet för det svenska språket. Vidare är du initiativtagande, kreativ och kan bidra med egna idéer och förslag. Därtill är du strukturerad eftersom arbetet innebär mycket koordinering, administration samt många prioriteringar under en arbetsdag eftersom du har tighta deadlines i ditt arbete.

Vi erbjuder

I Peab blir du delaktig i det spännande arbetet att bygga framtidens hållbara samhälle. Vi engagerar oss i sociala frågor och i frågor som rör miljön för de människor som nu och i framtiden påverkas av det vi bygger och anlägger. Vi vill tillvarata all kompetens påarbetsmarknaden och eftersträvar mångfald.

Det är viktigt för oss att du delar våra kärnvärden jordnära, utvecklande, personliga och pålitliga eftersom de är grundläggande för det vi gör. Hos oss finns stora möjligheter till personlig utveckling. Vill du bygga ett hållbart samhälle med oss?

Välkommen med din ansökan!

Ulrika Englund, 040- 35 75 08,
Mer info
Kontaktperson Ulrika Englund
Telefon 040-35 75 08
Område Malmö stad
Yrkesroll Försäljning
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 31 mars (9 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Peab är en stor koncern som spänner över många verksamheter. Samtidigt har vi en stark lokal närvaro som gör att vi kan jobba nära våra kunder oavsett var i landet de befinner sig. Detta gör att det hos oss finns möjlighet att jobba och utvecklas inom varierande yrkeskategorier och skiftande arbetsområden.

Vi på Peab strävar efter att vara branschens bästa arbetsplats. Vi vill att våra medarbetare ska tycka att det är roligt att gå till jobbet, att de ska trivas, utvecklas och växa. Utvecklingsmöjligheterna på Peab är därför stora, och vi kan erbjuda förmåner utöver det vanliga.