Distriktschef Peab Bostad AB

Distriktschef Peab Bostad AB

Vill du vara med och utveckla framtidens boende?
Peab Bostad AB är en av Sveriges största bostadsutvecklare och en del av Peabkoncernen. Vi är ca 160 medarbetare och har en omsättning på 6 miljarder. Vi söker nu en Distriktschef till Region Skåne för utveckling av våra bostadsprojekt i Malmö. Vi erbjuder dig ett omväxlande arbete med spännande projekt, inspirerande kollegor och stora utvecklingsmöjligheter. Följ med på vår resa till att bli Sveriges bästa bostadsutvecklare!

Som Distriktschef ansvarar du för samtliga projekt inom distriktet och har resultat - och personalansvar. Du leder, driver och utvecklar verksamheten utifrån Bolagets övergripande strategi, policies och värderingar. Du har ett helikopterperspektiv och ett utpräglat strategiskt tänk avseende affärsutveckling och kompetensförsörjning. Du brinner för lönsamhet, nöjda kunder och organisationsutveckling och kommer att bidra med ett stort affärsfokus.

Som person är du jordnära och pålitlig med bra ledaregenskaper. Du ser samband och kan omvandla strategier och mål till faktiska åtgärder. Du är civilingenjör eller motsvarande och har minst tio års erfarenhet av bostadsutveckling i stor skala. Du har erfarenhet av personalansvar, planerings- och byggprocesser och ledningsgruppsarbete då du ingår i regionens ledningsgrupp. Du har en bra ekonomisk förståelse, god förhandlingskunskap och en strategisk samt taktisk förmåga.

Du rapporterar till Regionchefen och är placerad i Malmö. Resor ingår i tjänsten. Du söker tjänsten genom att maila din ansökan till personalchef jenny.sjoborg@peab.se.

Vi erbjuder

I Peab blir du delaktig i det spännande arbetet att bygga framtidens hållbara samhälle. Vi engagerar oss i sociala frågor och i frågor som rör miljön för de människor som nu och i framtiden påverkas av det vi bygger och anlägger. Vi vill tillvarata all kompetens påarbetsmarknaden och eftersträvar mångfald.

Det är viktigt för oss att du delar våra kärnvärden jordnära, utvecklande, personliga och pålitliga eftersom de är grundläggande för det vi gör. Hos oss finns stora möjligheter till personlig utveckling. Vill du bygga ett hållbart samhälle med oss?

Välkommen med din ansökan!

Jenny Sjöborg, Personalchef , 08-623 68 74,
Kim Kulstad, Regionchef, 040- 35 75 09,
Mer info
Kontaktperson Jenny Sjöborg, Personalchef
Telefon 08-623 68 74
Område Malmö stad
Yrkesroll Organisation & ledning, Chefsbefattningar, Bygg & Hantverk
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 28 jan (4 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Peab är en stor koncern som spänner över många verksamheter. Samtidigt har vi en stark lokal närvaro som gör att vi kan jobba nära våra kunder oavsett var i landet de befinner sig. Detta gör att det hos oss finns möjlighet att jobba och utvecklas inom varierande yrkeskategorier och skiftande arbetsområden.

Vi på Peab strävar efter att vara branschens bästa arbetsplats. Vi vill att våra medarbetare ska tycka att det är roligt att gå till jobbet, att de ska trivas, utvecklas och växa. Utvecklingsmöjligheterna på Peab är därför stora, och vi kan erbjuda förmåner utöver det vanliga.