Arbetsledare

Arbetsledare

Peab Asfalt AB - ett dotterbolag i Peabkoncernen - är ett av Sveriges största företag inom tillverkning och utläggning av varm, halvvarm och kall asfalt.

Vi behöver förstärka vår organisation och söker nu arbetsledare till vår verksamhet i Södra Skåne.

Vi söker dig som vill ha frihet under ansvar, bli en del av en organisation där det finns möjligheter att växa i sin yrkesroll samt ingå i ett lag där vi har roligt på jobbet!

Om tjänsten

Du har en viktig arbetsledande funktion och daglig kontakt med våra beläggningsarbetare. Tillsammans med dina kollegor leder, planerar och styr ni upp den dagliga produktionen.

Du har en tät dialog med våra kunder och är delaktig i hela processen från produktionsplanering till leverans och uppföljning. Du säkerställer att arbetet blir utfört enligt tidsplan, fördelar resurser och har daglig ekonomisk uppföljning. Du arbetar även aktivt med arbetsmiljö och kvalitet.

Det är en varierande roll med stort handlingsutrymme där den ena dagen inte är den andra lik!

För att trivas i rollen tycker du om högt tempo, problemlösning, kundkontakt och är en positiv lagspelare!

Vem söker vi?

Vi söker dig som är initiativtagande, utåtriktad och har en god förmåga att effektivt driva ditt arbete framåt. Du är jordnära, engagerad och prestigelös.

Flera års erfarenhet från asfalt- eller anläggningsbranschen är att krav. Har du även teknisk utbildning är detta meriterande. För samtliga tjänster krävs B-körkort.

I denna rekrytering tillämpar vi löpande urval och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden har gått ut.

Vi erbjuder

I Peab blir du delaktig i det spännande arbetet att bygga framtidens hållbara samhälle. Vi engagerar oss i sociala frågor och i frågor som rör miljön för de människor som nu och i framtiden påverkas av det vi bygger och anlägger. Vi vill tillvarata all kompetens påarbetsmarknaden och eftersträvar mångfald.

Det är viktigt för oss att du delar våra kärnvärden jordnära, utvecklande, personliga och pålitliga eftersom de är grundläggande för det vi gör. Hos oss finns stora möjligheter till personlig utveckling. Vill du bygga ett hållbart samhälle med oss?

Välkommen med din ansökan!

Mathias Björklund, arbetschef , 0733-847309,
Mer info
Kontaktperson Mathias Björklund, arbetschef
Telefon 0733-847309
Område Malmö stad
Yrkesroll Organisation & ledning, Bygg & Hantverk
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 13 jan (55 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Peab är en stor koncern som spänner över många verksamheter. Samtidigt har vi en stark lokal närvaro som gör att vi kan jobba nära våra kunder oavsett var i landet de befinner sig. Detta gör att det hos oss finns möjlighet att jobba och utvecklas inom varierande yrkeskategorier och skiftande arbetsområden.

Vi på Peab strävar efter att vara branschens bästa arbetsplats. Vi vill att våra medarbetare ska tycka att det är roligt att gå till jobbet, att de ska trivas, utvecklas och växa. Utvecklingsmöjligheterna på Peab är därför stora, och vi kan erbjuda förmåner utöver det vanliga.