Redo för nya projekt och ett nytt förtag? Vi på Peab Anläggning i södra Skåne driver många spännande anläggningsprojekt och söker nu dig som vill driva dessa projekt tillsammans med oss! I vår grupp omgärdas vi av bred praktisk kompetens, lång erfarenhet och god laganda. Välkommen att söka till oss!

Dina huvudsakliga uppgifter:

Som platschef hos oss kommer du att ansvara för och leda våra lokala anläggningsprojekt tillsammans med dina yrkesarbetare och arbetsledare.

Som platschef på Peab kommer dina huvudsakliga arbetsuppgifter innebära:
  • Personal- och ekonomiansvar.
  • Arbetsmiljöansvar, miljöansvar samt säkerhetsansvar inom dina projekt.
  • Se affärsmöjligheter och ta dessa i hamn med god lönsamhet.
  • Bevara och utveckla långsiktiga kundrelationer.
  • Främja samanhållning och bygga laganda.
Tjänsten erbjuder många sociala kontaktytor, utmaningar och stor möjlighet till personlig utveckling inom Peab. I Peab blir du delaktig i det spännande arbetet att bygga framtidens hållbara samhälle.

Kvalifikationer och önskad kompetens:
  • Vi söker en person med relevant högskole- eller YH-utbildning inom anläggning eller motsvarande arbetslivserfarenhet.
  • Minst 3 års relevant erfarenhet inom liknande roll på annat företag.
  • Goda kunskaper i svenska språket, både tal och skrift.
  • Körkort B
  • God datorvana och har kunskap att hantera produktionsadministration.
Personliga egenskaper:
Vi söker dig som har praktisk erfarenhet av ledaskap och trivs i rollen som ledare. Du har ett genuint intresse för branschen och för dig är viktigt att ständigt utveckla dig och ditt team framåt. Som ledare visar på gott omdöme även under tidspress och du följer upp de åtagande som ligger på ditt bord. Det faller dig naturligt att lyssna och vara mottaglig för motparten och anpassar dig till situationen, oavsett vem du pratar med. Du är engagerad både i det dagliga arbetet men även i planeringen på längre sikt.

Dina insatser kommer att bidra till såväl företagets framgång som till en bättre arbetsplats och vi kommer att lägga stor vikt vid din personlighet. Det är viktigt för oss att du delar våra kärnvärden jordnära, utvecklande, personliga och pålitliga eftersom de är grundläggande för det vi gör.

Jag hoppas att detta låter intressant för dig!

Tveka inte, skicka in din ansökan idag, vi tillämpar löpande urval.
Mer info
Område Malmö stad
Yrkesroll Organisation & ledning
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 25 apr 2021 (14 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Peab är Nordens samhällsbyggare med 15 000 medarbetare och en omsättning på 57 miljarder kronor. Med lokal närvaro och fokus på egna resurser utvecklar, anlägger och bygger vi vardagen där livet levs. Huvudkontoret finns i Förslöv på Bjärehalvön i Skåne. Aktien är noterad vid Nasdaq Stockholm.