Mark- och anläggningsarbetare

Mark- och anläggningsarbetare

Vi på Peab är en platt och lärande organisation med stor möjlighet till utveckling. Nu söker vi dig som är mark- och anläggningsarbetare, och som vill arbeta i södra Skåne.

Som anläggare hos oss erbjuder vi varierande arbetsuppgifter och spännande utmaningar. Vi värdesätter alla våra medarbetare och vårt fokus är hög trivsel och säkerhet på våra alla våra arbetsplatser.

Tjänstebeskrivning

I rollen arbetar du med olika typer av mark och anläggningsarbete. Exempel på arbetsuppgifter är grundläggning av hus, VA, finplanering med mera.
Du som mark- och anläggningsarbetare hos oss får arbeta brett med spännande anläggningsprojekt runt om Malmö.

Start: Enligt överenskommelse
Omfattning: Heltid
Arbetsort: Södra Skåne

Du rapporterar till samt leds av arbetsledaren i projektet.

Kravprofil
Vi söker dig som har yrkesbevis inom anläggning och/eller flerårig praktisk erfarenhet av olika typer av markarbeten.

Körkort B är ett krav.

Kompetenser och personliga egenskaper
Som Anläggare ska du kunna utföra olika typer av mark- och ledningsarbeten och tycka om att jobba utomhus i en fysisk tung arbetsmiljö både ensam och i lag med andra. Vi ser gärna att du är praktiskt lagd, flexibel och har lätt att anpassa dig till ändrade omständigheter. Du är en schyst teamplayer och du har en yrkesstolthet när vårt samhälle ta ny form!

Som person uppskattar och bidrar själv till ordning och reda på arbetsplatsen och med din tidigare erfarenhet kommer du snabbt in och kan bidra med lösningar och idéer som minskar kostnader och gör att projektet följer tidplanen. Att du är självgående och tar egna initiativ är en självklarhet för att trivas och göra ett bra jobb hos oss!
Mer info
Område Malmö stad
Yrkesroll Bygg & Hantverk
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 18 apr 2021 (1 dag kvar)

Om arbetsgivaren

Peab är Nordens samhällsbyggare med 15 000 medarbetare och en omsättning på 57 miljarder kronor. Med lokal närvaro och fokus på egna resurser utvecklar, anlägger och bygger vi vardagen där livet levs. Huvudkontoret finns i Förslöv på Bjärehalvön i Skåne. Aktien är noterad vid Nasdaq Stockholm.