Konstruktör till Paxxo

Konstruktör till Paxxo

Tjänstebeskrivning & erbjudande

Är du konstruktör eller produktutvecklare och söker en ny utmaning? Läs då vidare och skicka in en ansökan!

Vi söker dig med erfarenhet inom maskinkonstruktion eller produktutveckling, gärna med en ingenjörsexamen i bagaget. Du kommer att arbeta med hela processen, från kundmöte till en färdig produkt. Detta innebär att du kommer att arbeta mot marknadsorganisation, kunder och leverantörer. Det kan röra sig om allt ifrån projekt som tar ett par månader upp mot ett eller flera år. För att underlätta ditt eget arbete, samt tänka på miljöaspekten, ser vi gärna att du tänker kreativt om hur vi kan återanvända och nyskapa redan befintliga produkter och mallar.

Arbetet präglas väldigt mycket av kreativ frihet och självständighet där du kommer ha möjlighet att påverka allt från första pennstreck till slutgiltig produkt. I arbetet ingår även 20-25 resdagar per år där du kommer besöka underleverantörer och mässor runt om i både Sverige och utomlands.

Personprofil

Du har tidigare arbetat i ett producerande företag, meriterande om du arbetat med formsprutning av tekniskt formgods i olika material. Som person drivs du av utvecklingsarbete, kvalitet och kreativitet. Vi tror att du har lätt för att samarbeta och är social, självgående, kommunikativ, noggrann och strukturerad. Du har en god analytisk förmåga, trivs i sociala sammanhang och är trygg med att hålla presentationer i både mindre och större grupper. Du visar alltid stort engagemang på arbetet och kan bidra med dina tidigare erfarenheter.

Kvalifikationer:
  • Minst 5 års erfarenhet av produktutveckling eller liknande erfarenhet från tillverkningsindustri
  • God erfarenhet och naturlig fallenhet av att arbeta i CAD-system - vi använder AutoDesk Inventor och AutoDesk Vault
  • Flytande i engelska och svenska då det mesta av all dialog genomförs på dessa språk
  • Du har examen i relevant utbildning kopplat till yrket
  • Erfarenhet av att utveckla produkter i plåt, tråd eller plastdetaljer för formsprutning eller vakuumformning
Övrigt

Start: Enligt överenskommelse
Omfattning: Heltid
Arbetstid: Kontorstider
Plats: Malmö

I denna rekrytering samarbetar vi med PerformIQ. Eventuella frågor besvaras av ansvarig rekryterare Jacob Hagström, på jacob.hagstrom@performiq.se. Skicka in din ansökan redan idag då intervjuer sker löpande.

Välkommen med din ansökan!
Mer info
Område Malmö stad
Yrkesroll Organisation & ledning, Organisationsutveckling, Marknadsföring
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Performiq
Hemsida http://www.performiq.se
Sista ansökningsdag 4 nov 2022 (33 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

PAXXO är ett familjeägt företag som grundades 1980 i Malmö. Syftet var och är att utveckla ett hållbart säcksystem för effektiv avfallshantering - Longopac. Det innovativa säcksystemet, som idag finns över hela världen, är baserat på ett extremt tunt och starkt 3-skikts material i polyeten. Longopac med tillhörande utrustning finns till alla branscher. Huvudkontor med produktion, försäljning och utveckling ligger i Malmö. Försäljningsbolag med lager finns i Atlanta, USA. PAXXO är certifierat enligt ISO 9001 och ISO 14001 och arbetar ständigt med att miljöanpassa företaget och produkterna. Tillverkning är till stora delar automatiserad med egenutvecklad teknik i företagets lokaler i Östra Hamnen, Malmö. Läs mer om oss på www.paxxo.se