Framgångsrika Paxxo rekryterar till flera tjänster inom Marknads- & Försäljningsavdelningen i Malmö

Framgångsrika Paxxo rekryterar till flera tjänster inom Marknads- & Försäljningsavdelningen i Malmö

Familjeägda Paxxo startade 1980 och omsätter ca 115 MSEK. Företaget är snabbväxande och har 45 anställda. Huvudkontor och tillverkning av det egna säcksystemet Longopac finns i Malmö. Att förpacka avfallet med Longopac systemet har blivit en standard inom många branscher då det erbjuder mycket hygienisk, säker, effektiv och klimatsmart hantering för yrkesanvändare. Longopac systemet innefattar även industri, detaljhandel, restaurang, hälsovård och reningsverk. Tillverkningen är till stor del automatiserad med egenutvecklad teknik i Paxxos lokaler. De geografiska marknaderna för Paxxo omfattar ett fyrtiotal länder med tyngdpunkt på Europa och USA. Paxxo har sedan många år en fortsatt stabil utveckling och utökar i Malmö.
Läs gärna mer på: www.paxxo.se


Vi är inne i ett expansivt skede och behöver förstärka vår organisation med följande roller;

Area Sales Manager Dust control, Pharma och Clean room

Area Sales Manager Nordic

Marknadskoordinator

Vi erbjuder spännande roller i internationell miljö. Försäljningsutvecklingen har varit mycket gynnsam de senaste åren och med din kunskap och erfarenhet blir du delaktig på en fortsatt positiv resa i ett företag i medvind. Paxxo erbjuder ett informellt och öppet arbetsklimat i ett hållbart företag.

Area Sales Manager Dust control, Pharmatillverkning och Cleanroom

Ansvarsområden:
 • Försäljnings och segmentansvar för Dust control, Pharma och Clean room.
 • Ansvar för marknadsplanen.
 • Produktansvar för segmentprodukterna.
 • Försäljning och utveckling av OEM och återförsäljarnätverk.
 • Baserat på språkfärdiheter får du även arbeta med partners inom fler områden.
 • Ansvar för försäljningsbudgeten på kundnivå samt att nå budgeterat resultat inom området
Din bakgrund:

Du har relevant utbildning och minst fem års erfarenhet av liknande befattning med B2B-försäljning. Branscherfarenhet från Dust control och Concrete polishing är mycket värdefullt. Erfarenhet från Pharmatillverkning, Clean room eller reningsverk är meriterande. Har du dessutom kunskap om systemförsäljning är det ett plus. Engelska kommer att vara ditt arbetsspråk och kräver därmed att du är flytande i tal och skrift. Det är bra om du talar svenska och meriterande om du även kan andra språk så som franska, italienska, tyska, spanska eller kinesiska. Du är van användare av MS Office.

Du brinner för att göra affärer och har enorm uthållighet trots långa säljcykler inom vissa segment. I dina möten med kunder skapar du lätt förtroende och visar engagemang. Du har ett intresse av teknik och en vilka att lösa kundens behov. Struktur och noggrannhet är självklart för dig och du har god förhandlingsvana. Du är självgående men har lätt att samarbeta.

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid. Resdagar för kundbesök och mässor beräknas uppgår till ca 80 dagar per år.

I denna roll rapporterar man till Marknads- & Försäljningschefen.

Area Sales Manager Nordic

Ansvarsområden:
 • Vidareutveckla kontakten med befintliga återförsäljare i Sverige och Norden
 • Kundbesök hos våra direktkunder i Sverige
 • Ansvar för försäljningsbudgeten på kundnivå samt att nå budgeterat resultat inom området
 • Segmentansvar och produktansvar
 • Deltagande i mässor
 • Planera och genomföra säljaktiviteter
Din bakgrund:

Du har relevant utbildning inom försäljning och minst tre års erfarenhet av liknande befattning inom B2B. Det är en fördel om du har kunskap om systemförsäljning. Har du arbetat inom industri, hotell, städmaterial eller avfallshantering är det meriterande.

Du är van att planera och genomföra dina kundbesök på egen hand. För dig är kunden alltid i fokus och du tycker om, och har erfarenhet av, att förhandla. Struktur och noggrannhet är naturligt för dig.

Dina språkkunskaper ska omfatta svenska och engelska. Ytterligare språkkunskaper, framför allt i de nordiska språken, är önskvärt men inget krav.

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid. Resdagar för kundbesök och mässor beräknas uppgå till ca 80 dagar per år.

I denna roll rapporterar man till Area Sales Manager.

Marknadskoordinator

Ansvarsområden:
 • Språkkänsla för att utveckla produktbeskrivningar och artiklar
 • Nyhetsbrev internt och till kunder
 • Organisera event och mässor både nationellt och internationellt
 • Hantera medier, skriva och distribuera pressreleaser
 • Bildbankshantering
 • Marknadsföring via sociala medier
 • Skapa filmer, redigering och fotografering
 • Sökordsoptimering och uppföljning via Google analytics
 • Hantera företagets websidor
Din bakgrund:

Du har eftergymnasial utbildning inom Media & Kommunikation och minst fem års arbetserfarenhet inom marknadsföring, gärna inom B2B. Det är en fördel om du arbetat brett inom marknadsområdet på ett mellanstort företag eller drivit eget företag. Goda kunskaper i grafisk formgivning är ett krav och du har arbetat aktivt med detta i tidigare tjänster. Du har kunskap om att bygga och underhålla websidor samt marknadsföring via sociala medier. Vi jobbar i webprogrammet Wordpress och ser gärna att du behärskar detta samt Adobe Creative Suite.

Förutom svenska behärskar du även engelska i tal och skrift. Ytterligare europeiska språk är meriterande.

Önskvärt att du har arbetat i Microsoft NAV tidigare.

Har du projektledarförmåga, är van att arbeta med deadlines, beslutsam och handlingskraftig är det dig vi söker. Du är noggrann i ditt arbete och kan tänka utanför ramarna.

I denna roll rapporterar man till Marknads- & Försäljningschefen.

Låter någon av rollerna intressant för dig? Ansök och notera vilken av tjänsterna du söker.

Vi rekryterar löpande och du är välkommen att sända in din ansökan snarast. För mer information om tjänsterna är du välkommen att kontakta Henrik Peters via mail henrik.peters@paxxo.se eller Mattias Bruhn via mail mattias.bruhn@paxxo.se

Välkommen med din ansökan!
Mer info
Område Malmö stad
Yrkesroll Försäljning
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag Löpande (59 dagar kvar)