Parkeringsövervakning i Malmö söker en HR- och Ekonomiansvarig

Parkeringsövervakning i Malmö söker en HR- och Ekonomiansvarig

Välkommen till Parkeringsövervakning i Malmö! Har du intresse och erfarenhet från HR och ekonomi? Motiveras du av möjligheten att driva ditt eget arbete? Då är det dig vi söker! Vi är ett kommunalägt bolag med hög servicekänsla och vi är måna om att skapa en hög rättssäkerhet för en trygg och tillgänglig stad. Vi söker en ny kollega till vårt kontor i Malmö och vi hoppas att du vill bli en del av Parkeringsövervakning i Malmö!

Om Parkeringsövervakning i Malmö AB

Parkeringsövervakning i Malmö AB är ett helägt dotterbolag till Malmö stad och har ca 70 medarbetare. Vi arbetar på uppdrag av Fastighets- och gatukontoret med parkeringsövervakning på allmän platsmark, fordonsflytt samt service och underhåll av parkeringsautomater. Vi arbetar för att skapa trafiksäkerhet, framkomlighet och tillgänglighet och på så sätt även få en tryggare stad. För bolaget är arbetsmiljö tillsammans med ekonomisk uppföljning, intern kontroll och intern revision viktiga bitar.

Din nya tjänst

I rollen som HR-och Ekonomiansvarig kommer du arbeta cirka 50/50 med ekonomi respektive HR-relaterade frågor. Du kommer självständigt driva frågor inom HR på både operativ och strategisk nivå vilket innefattar personalrelaterade frågor inom tre huvudområden; arbetsrätt, arbetsmiljö och rekrytering. Som HR-och Ekonomiansvarig kommer du ingå i bolagets ledningsgrupp och styrelse. Du kommer även ha det övergripande ansvaret för bolagets ekonomi. Exempel på arbetsuppgifter är:
  • Budget och prognos
  • Årsredovisning och controlling
  • Rapportera ekonomiskt utfall och mål på månads- och årsbasis
  • Förbereda siffror/ekonomisk analys inför styrelsemöten
  • Driva personalrelaterade frågor i samarbete med gruppchefer och VD
  • Hantera den årliga löneöversynen
  • Fungera som bollplank gentemot gruppchefer och bolagets VD gällande personalrelaterade ärenden
  • Kontinuerlig förbättring av processer och rutiner
Du rapporterar direkt till VD på Parkeringsövervakning i Malmö. Som HR- och Ekonomiansvarig kommer du att ha ett nära samarbete med din kollega på ekonomiavdelningen, Ekonomiadministratören samt VD och gruppcheferna. Du har ett konsultativt förhållningssätt där du ger oss stöd i HR-och ekonomifrågor. Du förväntas ta ett ägandeskap för de HR-relaterade arbetsuppgifterna och driva arbetet. I rollen som HR-och Ekonomiansvarig hos oss får du möjlighet att sätta din egen prägel, utveckla arbetet och våra processer.

Din bakgrund

Vi söker dig som har högskoleutbildning eller likvärdig utbildning inom HR och/eller ekonomi. För att lyckas i rollen är det viktigt att du har goda kunskaper inom såväl ekonomi som HR. Vi tror därför att du har några års erfarenhet från liknande arbetsuppgifter. Du kanske arbetar inom HR idag och har utvecklat ett intresse och din kunskap inom ekonomi? Eller du kanske har en bakgrund som ekonom och utvecklat intresse för HR/personalrelaterade arbetsuppgifter? Då du kommer att ha ett självständigt ansvar för de HR-relaterade arbetsuppgifter förutsätter det att du har mycket goda kunskaper inom arbetsrätt, god förståelse för kollektivavtal samt ett intresse och erfarenhet för arbetsmiljöfrågor. Vi arbetar i lönesystemet Agda och ekonomisystemet Visma och vi ser det som meriterande om du har erfarenhet av dessa men det är inget krav.

Personliga egenskaper

Vi söker dig med stort intresse för ekonomi och HR! Eftersom du kommer att ha ansvar för såväl HR som ekonomi förutsätter det att du är duktig på att strukturera din tid mellan respektive ansvarsområde samt att du är flexibel och kan byta fokus vid behov. Då vi är ett ”mindre bolag med en stor ägare” söker vi dig som är prestigelös och inte är rädd för att hugga i där det behövs. Den analytiska förmågan är A och O då du kommer ansvara för bolagets ekonomi. Det är också viktigt att du är kommunikativ då du kommer ha ett flertal kontaktytor internt/externt och det är viktigt att du kan anpassa din kommunikation efter mottagare. Du kommer ha ett självständigt ansvar för de HR-relaterade arbetsuppgifterna vilket förutsätter att du är driven, modig och vågar fatta beslut.

Vi erbjuder

Du blir del av en god arbetsmiljö och engagerade kollegor! Vi tror på frihet under ansvar vilket gör att du har stor möjlighet att påverka ditt arbete.

Tjänsten är en heltidsanställning och är placerad på Parkeringsövervakning i Malmös kontor i Malmö. Arbetstiderna är sedvanliga kontorstider och vi erbjuder bl. a flextid och friskvårdsbidrag. Tillträde sker enligt överenskommelse.

Ansökan

Låter det intressant? Då är du är varmt välkommen att söka via ansökningsformuläret. Vi tillämpar löpande urval så vänta inte med att ansöka. Observera att vi dessvärre inte har möjlighet att ta emot ansökningar via e-post.

Vid frågor vänligen kontakta rekryteringskonsult Emilia Westberg på emilia.westberg@roirekrytering.se.

Varmt välkommen med din ansökan!
Mer info
Område Malmö stad
Yrkesroll HR & Personal
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag Löpande (59 dagar kvar)