Systemförvaltare

Systemförvaltare

Är du en driftig och kompetent systemförvaltare som är villig att hjälpa till där behovet är som störst? Vill du ha ett arbete som är fullt med utmaningar och utvecklingsmöjligheter? Vill du vara en del av en IT avdelning som driver all IT på plats vilket medför en stor variation av arbetsuppgifter, stort ansvar och en härlig teamkänsla? Och vill du till en arbetsplats där du får vara med och bidra till något större? Välkommen då att söka till tjänsten som systemförvaltare hos Parkering Malmö!

Som del av Malmö stad och dess intensiva tillväxt, befinner sig Parkering Malmö i en spännande och teknikintensiv utvecklingsfas. Vi har redan startat vår resa mot en vision där bolaget tar aktiv roll i hållbar stadsutveckling genom att utveckla innovativa tjänster och lösningar - med fokus på hållbar parkering, trygg parkering och digital parkering. Dessutom kommer vi de närmast åren att bygga ytterligare 5 parkeringshus där miljö och mobilitet står på agendan.

IT avdelningen
IT avdelningen består idag, förutom av IT chefen, av ytterligare 3 medarbetare. Nu behöver vi stärka upp avdelningen med ytterligare en systemförvaltare.

Din kommande roll
I den nya rollen kommer du att arbeta i nära samarbete med den andre systemförvaltaren och med IT administratören. Tillsammans kommer ni att driva flertalet stora IT projekt framåt varvid erfarenhet av projektarbete är meriterande. Att arbeta med systemdokumentation ingår också i rollen som systemförvaltare.

Om dig
Ett krav för dig som söker är att du har en KY utbildning eller högskoleutbildning inom IT och ett par års arbetslivserfarenhet inom detsamma. Har du arbetat med objektorienterad systemutveckling är det meriterande. Vidare har du har en bredd i din IT kompetens och känner en trygghet i det. Ett krav är att du har mycket goda kunskaper och erfarenheter inom Microsoft miljöer, framför allt när det gäller databashantering, T-SQL. I din ansökan vill vi att du beskriver vilka kunskaper och på vilket sätt du har erfarenhet inom dessa miljöer.

Det är viktigt att du har en systemförståelse dvs förstår flöden och är van att arbeta i större system.

Som person drivs du av att utveckla IT. Du tar gärna initiativ och du trivs i en föränderlig miljö med många frågeställningar. Du har en förmåga att strukturera och prioritera ditt arbete. Du kan skapa goda relationer och arbetar kundorienterat. Du har en god förmåga att arbeta självständigt samtidigt som du värderar ett samarbete högt. Du har lätt för att dela med dig av din kompetens och tar gärna stöd av kollegor.

Ansökan och kontakt
Om du har frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta oss via mejl, ansokan.it@pmalmo.se

Tjänsten är en tillsvidareanställning där provanställning kan komma att vara aktuell. Tillträde sker snarast möjligt.

Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagens datum så välkommen med din ansökan innehållande CV och personligt brev redan idag!

Sista ansökningsdag är den 31/12 2020. Ansökan skickar du till ansokan.it@pmalmo.se
Mer info
Område Malmö stad
Yrkesroll Data & IT, Systemadministration, Offentlig Förvaltning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.pmalmo.se
Sista ansökningsdag 31 dec 2020 (30 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Parkering Malmö är ett expansivt kommunalt bolag med ca 70 medarbetare. Vårt uppdrag är att bygga och förvalta parkeringsmöjligheter på tomtmark i Malmö. Vi erbjuder helhetslösningar för parkering i egna anläggningar och på uppdrag av andra fastighetsägare. Vi äger 9 parkeringshus och förvaltar sammanlagt över 45 000 parkeringsplatser.

På Parkering Malmö arbetar vi aktivt med mångfald och ser nyttan med en blandad persongrupp, och värdesätter den kunskap och erfarenhet som detta medför. Vår gemensamma värdegrund - Kompetent, Öppen och Positiv - är kärnan för hur vi uppträder och bemöter såväl varandra som allmänheten. www.pmalmo.se