Mobilitetsutvecklare

Mobilitetsutvecklare

Vill du vara med och forma framtidens mobilitetslandskap i Malmö? Är du kreativ och drivs du av att göra skillnad och vill utveckla framtidens hållbara mobilitetslösningar i kombination med parkering? Vill du till en arbetsplats med stor teamkänsla där du får vara med och bidra till något större? Då är du välkommen att söka tjänsten som Mobilitetsutvecklare hos Parkering Malmö!

Som del av Malmö stad och dess intensiva tillväxt, befinner sig Parkering Malmö i en spännande utvecklingsfas. Vi har redan startat vår resa mot en vision där bolaget tar aktiv roll i hållbar stadsutveckling genom att utveckla innovativa tjänster och lösningar - med fokus på hållbar parkering, trygg parkering och digital parkering. Dessutom kommer vi de närmast åren att bygga ytterligare 5 parkeringshus där hållbarhet och mobilitet står på agendan.

Parkering Malmö har fått i uppdrag att tillsammans med Malmö stad utreda vilken roll bolaget ska ha i Malmös framtida mobilitetslandskap. Arbetet är påbörjat och behöver nu fördjupas av mobilitetsutvecklaren för att utveckla bolagets framtida affärsmöjligheter kopplat till mobilitet.

Fastighets och bygg avdelningen
Avdelningen samlar idag de frågor som rör egna fastigheter, byggnation, klimat och miljö samt mobilitet. Idag består avdelningen av fem personer, men rekrytering pågår inom flera områden.

Din kommande roll
Du kommer att arbeta självständigt men också i nära samarbete med dina kollegor. Du rapporterar till avdelningschefen och kan även komma att vara föredragande för ledningsgrupp och styrelse i mobilitetsrelaterade frågor. Tjänsten innefattar såväl affärsutvecklingsarbete som projektledning vid implementering av mobilitetserbjudanden. I rollen som mobilitetsutvecklare har du flera kontaktytor både internt och externt. Omvärldsbevakning kommer att vara en del av din vardag. Rollen ger utrymme för att utvecklas med uppdraget då vi bedömer att affärsområdet mobilitet kommer växa.

Om dig
Vi söker dig som har högskoleutbildning (som lägst en kandidatexamen) inom relevant område. Du har också minst två års relevant arbetslivserfarenhet. Du är väl orienterad i den utveckling som sker på mobilitetsområdet både gällande teknik och affärserbjudanden. Du är flytande i svenska och engelska i såväl vardags- som affärskommunikation­. Du arbetar digitalt och du behärskar Microsoft officepaket: Excel, Word, Outlook och Powerpoint. Erfarenhet av statistik och analys av data är meriterande, varvid det är viktigt att du har en analytisk förmåga.

Som person tar du gärna initiativ och du trivs i en föränderlig miljö med många frågeställningar. Du har en förmåga att strukturera och prioritera ditt arbete. Du kan skapa goda relationer och arbetar kundorienterat och knyter gärna nya kontakter. Du har en god förmåga att arbeta självständigt samtidigt som du värderar samarbete högt och gärna delar med dig av din kompetens.

Ansökan och kontakt
Om du har frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta Annika Fernlund via mejl, annika.fernlund@pmalmo.se

Tjänsten är en tillsvidareanställning där provanställning kan komma att vara aktuell. Tillträde sker snarast möjligt. Urval sker löpande så välkommen med din ansökan redan idag!

Sista ansökningsdag är den 3/12 2020. Ansökan innehållande CV, personligt brev och ditt löneanspråk skickar du till ansokan.mobilitet@pmalmo.se
Mer info
Område Malmö stad
Yrkesroll Data & IT, Utvecklare, Offentlig Förvaltning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 3 dec 2020 (2 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Parkering Malmö är ett expansivt kommunalt bolag med ca 70 medarbetare. Vårt uppdrag är att bygga och förvalta parkeringsmöjligheter på tomtmark i Malmö. Vi erbjuder helhetslösningar för parkering i egna anläggningar och på uppdrag av andra fastighetsägare. Vi äger 9 parkeringshus och förvaltar sammanlagt över 45 000 parkeringsplatser.

På Parkering Malmö arbetar vi aktivt med mångfald och ser nyttan med en blandad personalgrupp, och värdesätter den kunskap och erfarenhet som detta medför. Vår gemensamma värdegrund - Kompetent, Öppen och Positiv - är kärnan för hur vi uppträder och bemöter såväl varandra som allmänheten.