Kundmottagare till Kundservice

Kundmottagare till Kundservice

Parkering Malmö söker kundmottagare till Kundservice
Är du en person med hög servicekänsla som kan prioritera och strukturera upp ditt arbete? Är du stresstålig och har lätt för att lära dig nya uppgifter? Värderar du ett gott samarbete och är en person som trivs med att hjälpa andra. Då kan du vara den vi söker!

Som del av Malmö stad och dess intensiva tillväxt, befinner sig Parkering Malmö i en spännande utvecklingsfas. Vi har redan startat vår resa mot en vision där bolaget tar aktiv roll i hållbar stadsutveckling genom att utveckla innovativa tjänster och lösningar - med fokus på hållbar parkering, trygg parkering och digital parkering. Dessutom kommer vi under de närmaste åren att bygga ett antal nya parkeringshus där miljö och mobilitet står på agendan.

Om tjänsten
Som kundmottagare i Kundservice arbetar man med att ge service till Parkering Malmös kunder och besökare. Huvuduppgiften som kundmottagare är att hantera uthyrning av parkeringsplatser och att besvara frågor från befintliga och nya kunder via chatt, mejl, telefon och besök.

Kundservice tar även emot felanmälningar och hanterar kundklagomål och reklamationer.

Utöver den dagliga kundkontakten hanterar kundmottagarna även bolagets växel och post. Det ingår även andra administrativa arbetsuppgifter i tjänsten.

Om dig
Vi söker dig som har en gymnasieutbildning. Du kan uttrycka dig väl i både tal och skrift, även på engelska. Goda kunskaper i Officepaketet är ett krav. Du tycker om att arbeta med administrativa arbetsuppgifter och är van vid att arbeta i olika system. Det är av stor vikt att du brinner för kundservice och har förmågan att bemöta olika typer av kunder och deras önskemål.

Tidigare erfarenhet av kundservicearbete är meriterande.

Ansökan och kontakt
Tjänsten är ett föräldravikariat med tillträde snarast och varar till 2023-12-31.

Vill du veta mer om tjänsten är du välkommen att skicka dina frågor till rekryteringvikkundmottagare@pmalmo.se

På grund av semestertider kommer vi inte att kunna besvara dina frågor förrän v 31. Urval påbörjas v 34.

Skicka din ansökan med personligt brev och CV senast den 21/8 2022.

Välkommen med din ansökan redan idag!

Om Parkering Malmö
Parkering Malmö är ett expansivt kommunalt bolag med ca 80 medarbetare. Vårt uppdrag är att bygga och förvalta parkeringsmöjligheter på tomtmark i Malmö. Vi erbjuder helhetslösningar för parkering i egna anläggningar och på uppdrag av andra fastighetsägare. Vi äger 9 parkeringshus och förvaltar sammanlagt över 35 000 parkeringsplatser.

På Parkering Malmö arbetar vi aktivt med mångfald och ser nyttan med en blandad personalgrupp, och värdesätter den kunskap och erfarenhet som detta medför. Vår gemensamma värdegrund - Kompetent, Öppen och Positiv - är kärnan för hur vi uppträder och bemöter såväl varandra som allmänheten.
Mer info
Telefon 040-605 69 00
Område Malmö stad
Yrkesroll Administration, Service & Kundtjänst, Kundtjänst
Typ av anställning Heltid, Vikariat
Sista ansökningsdag 21 aug 2022 (3 dagar kvar)

Om arbetsgivaren