Kommunikatör för visstidsanställning

Kommunikatör för visstidsanställning

Är du en kommunikatör som gillar mångsidigt och praktiskt kommunikationsarbete? Har du goda kunskaper i grafisk formgivning och är bra på att skriva för webb och sociala medier? Vill du vara med i en liten kommunikationsstab, där du har inflytande över hur vi formar vårt arbete? Då är du välkommen att söka tjänsten som kommunikatör hos Parkering Malmö!

Som del av Malmö stad och dess intensiva tillväxt, befinner sig Parkering Malmö i en spännande utvecklingsfas. Vi har redan startat vår resa mot en vision där bolaget tar aktiv roll i hållbar stadsutveckling genom att utveckla innovativa tjänster och lösningar – med fokus på hållbar parkering, trygg parkering och digital parkering. Dessutom kommer vi de närmaste åren att bygga ett antal ny parkeringshus där miljö och mobilitet står på agendan.

Kommunikationsavdelningen

På kommunikationsavdelningen är vi idag ett team på fyra personer. Vi har olika ansvarsområden, men arbetar tätt ihop för att uppnå god och effektiv kommunikation. Vårt fokus är att med kommunikativa insatser bidra till att uppnå bolagets mål genom att skapa engagerade medarbetare, stärka varumärket och öka förtroende för bolaget.

När nu två i gänget ska vara föräldraledig respektive ledig för studier, behöver vi en kommunikatör som under ca 1,5 år med början från mitten av augusti, kan producera målgruppsanpassat innehåll till hemsidor, intranät och sociala medier.

Din kommande roll

Du kommer att vara ett stöd i både det interna och externa kommunikationsarbetet samt vara involverad i olika kommunikationsinsatser i syfte att stärka Parkering Malmös varumärke. Du kommer bl a ha ansvar för Parkering
Malmös sociala kanaler (LinkedIn) och leda mindre projekt, men också stötta verksamheten genom att ta fram material på uppdrag av andra avdelningar. Du kommer att arbeta med både stort och smått. Det är därför viktigt att du är prestigelös och kan hugga tag i arbetsuppgifter där det behövs.

I arbetet ingår till exempel att du

  • Skapar, sprider och anpassar material i form av text, foto och kortare film för olika plattformar, men också producerar t ex presentationer, planscher, skyltar, rollups och foldrar
  • Arbetar proakivt för att identifiera nyheter, ämnen och teman att kommunicera
  • Deltar eller leder mindre projekt som event, invigningar, mm
  • Bistår med hjälp vid studiebesök i samband med våra nybyggnationer
  • Planerar och genomför sponsringsaktiviteter

Om dig

Vi söker dig som har högskoleutbildning inom medie- och kommunikationsvetenskap eller motsvarande. Du har förståelse för vad som är viktigt att kommunicera, kan bearbeta information och har god förmåga att uttrycka dig i tal och skrift. Du har vana av att planera och producera innehåll till digitala plattformar.

För det vardagliga arbetet bör du tycka om att arbeta med text, foto, film och form och gillar variationen mellan stora och små arbetsuppgifter. För att lyckas i rollen måste du kunna kommunicera mycket väl i tal och skrift samt vara en duktig skribent. Du har goda kunskaper i Office och är van användare av Indesign, Illustrator, Photoshop samt gärna även av Premiere Pro eller liknande. Du har erfarenhet av webbpubliceringsverktyg (Episerver och Sharepoint), att publicera i sociala medier samt att ha kontakt med externa leverantörer, såsom tryckerier.

Du är utåtriktad och bra på att skapa goda relationer. Du kan arbeta självständigt, men gillar även att samarbeta för att nå bästa resultat i arbetet. Det är viktigt att du har förmågan att ta egna initiativ och kan arbeta med flera olika projekt samtidigt. Du är noggrann, lösningsfokuserad och har ständigt ögonen öppna för nya sätt att kommunicera. Självklart brinner du för kommunikation.

Ansökan och kontakt

Om du har frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta kommunikationschef Agneta Weimarsson via mejl, agneta.weimarsson@pmalmo.se. Vi intervjuar löpande, så välkommen med din ansökan innehållande CV och personligt brev redan idag!
Sista ansökningsdag är den 5 juni, 2022. Ansökan skickar du till rekryteringkommunikation@pmalmo.se
Mer info
Telefon 0200-111 333
Område Malmö stad
Yrkesroll Marknadsföring
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Hemsida https://www.pmalmo.se/
Sista ansökningsdag 5 juni 2022 (10 dagar kvar)

Om arbetsgivaren