Just nu söker vi en gruppchef till vår Kundservice

Just nu söker vi en gruppchef till vår Kundservice

Har du en hög känsla för kundservice och trivs i en verksamhetsnära roll? Är du en förändrings- och utvecklingsorienterad ledare med kunden i fokus? Då kan tjänsten som gruppchef för Kundservice på Parkering Malmö vara rätt tjänst för dig!

Som del av Malmö stad och dess intensiva tillväxt, befinner sig Parkering Malmö i en spännande utvecklingsfas. Bolaget har redan startat resan mot en vision där Parkering Malmö tar en aktiv roll i en hållbar stadsutveckling genom att utveckla innovativa tjänster och lösningar - med fokus på hållbar parkering, trygg parkering och digital parkering. Dessutom kommer Parkering Malmö under de närmaste åren att bygga ytterligare ett antal parkeringshus där hållbarhet och mobilitet står på agendan.

Din roll

I rollen som gruppchef för Kundservice är det ditt ansvar att organisera och utveckla din grupp för att ge våra kunder bästa möjliga service.

Du kommer också bland annat att:

  • Tillsammans med bolagets Kund- och marknadsansvarige stötta och coacha medarbetarna i kundkommunikationen samt i att ta fram rutiner för verksamheten.
  • Driva ett förändringsarbete såsom digitalisering av arbetsprocesser.
  • Hantera svårare kundärenden.
  • Ansvara för schemaläggning och att gruppen är rätt bemannad med hänsyn till servicenivå, kapacitet och effektivitet.
  • Planera och hantera den dagliga verksamheten där gruppkommunikation och problemlösning ingår.
  • Arbeta verksamhetsnära med ett starkt kundfokus vilket innebär att du kommer att arbeta operativt vid bl a arbetstoppar och frånvaro. Kontakt med våra kunder sker via telefon, intercom, chatt och mejl samt över disk.
Din kompetens

Vi söker dig som lägst har en gymnasieutbildning. Det är ett krav att du har erfarenhet av att ha arbetat med kundservice och att du har erfarenhet av att ha varit chef eller ledare. Har du någon form av ledarutbildning så är det meriterande. Det är av stor vikt att du kan kommunicera mycket väl i både tal och skrift. Du har erfarenhet av, och ett stort intresse för digitala lösningar. Du har också en förmåga att skapa ordning och struktur samt goda kunskaper inom Officepaketet.

Du som person

Vi söker dig som är trygg i dig själv, kommunikativ och tydlig i ditt ledarskap. Du motiveras av att arbeta med förändringsarbete och utveckling där du ser medarbetarna som den viktigaste resursen. Som person är du förtroendeingivande, har lätt för att entusiasmera din omgivning och att skapa delaktighet. För att lyckas i rollen som gruppchef krävs även mod och att du känner dig trygg i att fatta beslut. Vidare är du affärsmässig, kvalitetsmedveten och har en god förmåga att prioritera. Du ser samarbete och laganda som viktiga hörnstenar för att nå framgång.

Ansökan och kontakt

Har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta HR chef Catharina Gittje, catharina.gittje@pmalmo.se

Sista ansökningsdag är den 29 maj 2022. Skicka in din ansökan med CV och personligt brev till rekryteringgruppchefKS@pmalmo.se

Urval och intervjuer kommer att ske löpande.

Välkommen med din ansökan redan idag!
Mer info
Område Malmö stad
Yrkesroll Organisation & ledning, Administration, Kontorschef
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://www.pmalmo.se/
Sista ansökningsdag 29 maj 2022 (2 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Parkering Malmö är ett expansivt kommunalt bolag med ca 80 medarbetare. Vårt uppdrag är att bygga och förvalta parkeringsmöjligheter på tomtmark i Malmö. Vi erbjuder helhetslösningar för parkering i egna anläggningar och på uppdrag av andra fastighetsägare. Vi äger 9 parkeringshus och förvaltar sammanlagt över 35 000 parkeringsplatser.

På Parkering Malmö arbetar vi aktivt med mångfald och ser nyttan med en blandad persongrupp, och värdesätter den kunskap och erfarenhet som detta medför. Vår gemensamma värdegrund - Kompetent, Öppen och Positiv - är kärnan för hur vi uppträder och bemöter såväl varandra som allmänheten.