Administratör till internationellt logistikföretag

Administratör till internationellt logistikföretag

Om oss
Palm och Partners är engagerade i varje enskild individ och dennes arbete. Det är när du trivs som Du presterar som bäst. Genom att bli en del i vårt stora nätverk av kunder och konsulter erbjuds du uppdrag och en vardag väl matchat utefter dina intressen och kompetenser.

Visst är det viktigt med en trygg anställning och att trivas på jobbet? Det tycker vi på Palm & Partners. Därför ser vi till att du som konsult alltid har en konsultchef som stöttar dig och är engagerad i att du utvecklas hos våra kunder. Med tre ISO-certifieringar och som auktoriserat bemanningsföretag omfattas du givetvis av kollektivavtal, försäkringar och tjänstepension samt företagshälsovård. Vi erbjuder konsulthappenings och andra ortsspecifika förmåner för dig som anställd.

Arbetsbeskrivning
Palm och Partners Professionals söker för kunds räkning en administratör till ett internationellt logistikbolag med placering på Hyllie i Malmö.
Vår kund är ett växande internationellt logistikbolag som är verksamma över hela världen. Koncernspråket är engelska och en stor del av kommunikationen sker på engelska. I tjänsten kommer man ha mycket kontakt med bolagets shared business center i Belgrad. Arbetsuppgifterna inkluderar instansning av siffror i bolagets affärssystem.

Utbildning
Du har som minst avslutad gymnasieutbildning. I tillägg till det är det meriterande om du har någon form av vidareutbildning, gärna inom transport/logistik/ekonomi eller liknande.

Erfarenhet
Vi ser efter dig som har stor erfarenhet av administration och tycker om att arbeta med siffror. Som person är du självgående, noggrann och arbetar strukturerat. Erfarenhet av administration inom sjöspedition är starkt meriterande.

Personliga kvalifikationer
Vi söker dig som är noggrann, har en administrativ fallenhet och tycker om att arbeta med siffror! Som person är du driven och engagerad. Du har lätt för att samarbeta med andra personer och är flexibel och självgående i ditt arbetssätt. Du är angelägen om att nå resultat och att utföra ett arbete som håller hög kvalité.

Lön och anställningsvillkor
Du blir anställd av Palm och Partners Professionals och uthyrd till kund. Lön enl. ök.

Ansökan
Vi kommer att kalla till intervju löpande och tjänsten kan därför komma att tillsättas innan ansökningstiden gått ut

Startdatum
Omgående

Uppdragslängd
Tillsvidare
Mer info
Område Malmö stad
Yrkesroll Administration
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 29 nov 2020 (5 dagar kvar)