Erfaren lagerarbetare till Honda Logistics

Erfaren lagerarbetare till Honda Logistics

Ingress om kunden
Nu söker Palm & Partners för en av våra stora kunder Honda Logistics räkning en erfaren lagermedarbetare med fullt truckkort (A+B). Du har nu chansen att jobba på ett lager som är världens största motortillverkare och ingå i ett mycket kompetent och trivsamt team. "Honda är ett företag som bygger på drömmar. Dessa drömmar ger Honda inspiration till att skapa spännande, innovativa och välgörande produkter".

Ingress om Palm Partner

Om oss: Arbetet hos oss på Palm & Partners ska genomsyras av engagemang, expertis och resultat. Vi erbjuder dig chansen till personlig utveckling, ett socialt sammanhang samt en kompetensfördjupning inom en rad olika yrken och branscher. Våra uppdrag är oftast av långsiktig karaktär och merparten av anställningarna leder till tillsvidaretjänst antingen hos oss eller våra kunder. Vi ser det som att vår viktigaste uppgift är att generera ett positivt resultat för våra medarbetare och kunder. Till din hjälp har du en erfaren konsultchef som agerar bollplank och stöttar dig i att lyckas på dina uppdrag och i din personliga utveckling.

Självklart är vi ett auktoriserat Bemanningsföretag och vi har kollektivavtal, försäkringar, tjänstepension samt företagshälsovård.

Arbetsbeskrivning
På Honda Logistics kommer du att ingå i ett team om ca 10 personer. Du kommer ha varierande arbetsuppgifter så som truckkörning, orderplock, packning, lossning och lastning, därav ställs krav på truckkort och erfaranhet av truckkörning. Det kommer ställas krav på produktivitet och kvalité.

Du kommer till en mycket omtyckt arbetplats med välkomnande kollegor. Du kommer även ha möjlighet att kunna ta del av förmåner som Honda erbjuder.

Utbildning
Truckutbildning (truckkort A+B)

Erfarenhet
Du som söker har erfarenhet av orderplock, motviktstruck och allmänt lagerarbete.

Personliga kvalifikationer
Som person är du ansvarsfull, flexibel och har hög arbetsmoral. Du ska ha sinne för ordning, vara lättlärd, stresstålig och noggrann. Arbetet kräver även att du har vana av att arbeta självständigt samt i grupp och att du inte är rädd för att ta egna initiativ.

Lön och anställningsvillkor
Lön enligt kollektivavtal och GFL.

Ansökan
Urval sker löpande. Välkommen med din ansökan!

Startdatum
Omgående

Uppdragslängd
Heltid: 6 månaders visstidsanställning med chans till förlängning.
Mer info
Område Malmö stad
Yrkesroll Transport & Logistik, Lager
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Rekrytering hanteras av Palm & Partners
Sista ansökningsdag 5 juni 2019 (15 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Palm & Partners är effektiv bemanning och rekrytering grundad på engagemang i hela processen. Engagemang i effektiva lösningar, processer och verktyg, engagemang i varje individs utveckling och alldeles särskilt engagemang i ett långsiktigt resultat för våra kunder. Centralt i våra arbetsprocesser är personalen, vår personal trivs och utvecklas hos oss mer än om man har en traditionell anställning. Det skapar resultat för våra kunder.