Teknisk montör till framgångsrikt företag i Malmö

Teknisk montör till framgångsrikt företag i Malmö

Om kunden
Vår kund är ett malmöbaserat företag med placering på Fosie.

Om oss
Palm och Partners är engagerade i varje enskild individ och dennes arbete. Det är när du trivs som Du presterar som bäst. Genom att bli en del i vårt stora nätverk av kunder och konsulter erbjuds du uppdrag och en vardag väl matchat utefter dina intressen och kompetenser.

Visst är det viktigt med en trygg anställning och att trivas på jobbet? Det tycker vi på Palm & Partners. Därför ser vi till att du som konsult alltid har en konsultchef som stöttar dig och är engagerad i att du utvecklas hos våra kunder. Med tre ISO-certifieringar och som auktoriserat bemanningsföretag omfattas du givetvis av kollektivavtal, försäkringar och tjänstepension samt företagshälsovård. Vi erbjuder konsulthappenings och andra ortsspecifika förmåner för dig som anställd.

Arbetsbeskrivning
Du kommer ingå i ett team som jobbar med teknisk finmontering. Arbetuppgifterna kräver precision och tidigare erfarenehet av elektronik/ teknisk montering är meriterande.
Arbetet är är skift fördelat morgon, dag och kväll måndag till fredag. Du kommer vara schemalagd.

eventuella frågor besvaras av Martin Andersson 0739600338.

Utbildning
Helst tekniskt gymnasium eller liknande.

Erfarenhet
Gärna från produktion

Personliga kvalifikationer
Du som söker är engagerad, lyhörd, proffesionell och tydlig i ditt sätt. Du har ett personligt driv och kan arbeta självständigt med delvis monotona arbetsuppgifter. Du måste vara effektiv/planerande i ditt arbete och hela tiden arbeta med kvalité som högsta prioritering.

Lön och anställningsvillkor
Enligt metalls avtal

Ansökan
sök gärna omgående, vi kommer kalla till intervju löpande.

Startdatum
förmodligen början av januari 2021.

Uppdragslängd
tillsvidaretjänst med provanställning
Mer info
Kontaktperson Martin Andersson
Telefon 0739-600338
Område Malmö stad
Yrkesroll Industri & Anläggning, Montör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 5 dec 2020 (5 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Palm & Partners är effektiv bemanning och rekrytering grundad på engagemang i hela processen. Engagemang i effektiva lösningar, processer och verktyg, engagemang i varje individs utveckling och alldeles särskilt engagemang i ett långsiktigt resultat för våra kunder. Centralt i våra arbetsprocesser är personalen, vår personal trivs och utvecklas hos oss mer än om man har en traditionell anställning. Det skapar resultat för våra kunder.