Sjöspeditör sökes till internationellt företag

Sjöspeditör sökes till internationellt företag

Om kunden
Är du redo för nästa utmaning i din karriär? Vill du bli en del av en öppen och härlig arbetsgrupp med positiv stämning och högt till tak? Är du dessutom noggrann, har lätt för siffror och hungrig att lära dig nya saker? Då har du definitivt förutsättningarna att lyckas i rollen som sjöspeditör hos ett internationellt företag inom speditionsbranschen

Om oss
Arbetet hos oss på Palm & Partners ska genomsyras av engagemang, expertis och resultat. Vi erbjuder dig chansen till personligutveckling, ett socialt sammanhang samt en kompetensfördjupning inom en rad olika yrken och branscher. Våra uppdrag är oftast av långsiktig karaktär och merparten av anställningarna leder till tillsvidaretjänst antingen hos oss eller våra kunder. Vi ser det som att vår viktigaste uppgift är att generera ett positivt resultat för våra medarbetare och kunder. Till din hjälp har du en erfaren konsultchef som agerar bollplank och stöttar dig i att lyckas på dina uppdrag och i din utveckling.

Självklart är vi ett auktoriserat Bemanningsföretag och vi har kollektivavtal, försäkringar, tjänstepension samt företagshälsovård.

Arbetsbeskrivning
I rollen som sjöspeditör kommer du hantera transport- och speditionsuppdrag. I ditt arbete ser du till att den dagliga verksamheten utförs i enlighet med internationella och nationella lagar och förordningar. Du samordnar och tillhandahåller lösningar för sjöspedition på ett effektivt och noggrant sätt för bolagets kunder. Arbetsuppgifterna innefattar bland annat leverantörshantering, samordning av transportörer, åkare och samlastare samt bokningar. Vidare inkluderar tjänsten att besvara frakt- och kundförfrågningar, fraktdebitering, offerthantering, kostnadsuppföljning och tullhantering. Rapportering sker till chefen för sjöfrakt.

Tjänsten är på heltid med placering på vår kunds kontor i Hyllie, Malmö. Arbetstiderna är dagtid måndag-fredag med möjlighet till flextid. Du blir anställd hos oss på Palm & Partners men kommer att arbeta som konsult hos vår kund. Du kommer att sitta i öppet kontorslandskap och arbeta i ett team tillsammans med kompetenta och erfarna speditörer. För dig som har ambitionen och nyfikenheten för att lära dig rollen och branschen kommer det att finnas fina möjligheter till utveckling!

Utbildning
Eftergymnasialutbildning inom transport/logistik/spedition. Alternativt minst 3 års erfarenhet inom området för sjöspedition.

Erfarenhet
Vi ser efter dig som har erfarenhet av att arbeta i en liknande roll inom speditions- eller sjöfartsbranschen. För att vara framgångsrik i rollen behöver du ha förståelse för fraktlösningar som LCL och FCL. Har du erfarenhet av just sjöspedition ses detta som mycket meriterande.

Personliga kvalifikationer
Vi söker dig som är noggrann, har en administrativ fallenhet och tycker om att arbeta med siffror! Som person är du driven, proaktiv och engagerad. Du har lätt för att samarbeta med andra personer, är flexibel och självgående i ditt arbetssätt samtidigt som du har förmågan att arbeta på eget initiativ. Du är angelägen om att nå resultat och att utföra ett arbete som håller hög kvalité.

Lön och anställningsvillkor
Tjänsten är en hyrrekrytering hos Palm och Partners Professionals och inleds med en 6 månaders provanställning. Lön enligt ök med slutkund.

Ansökan
Vi kommer att kalla till intervju löpande och tjänsten kan därför komma att tillsättas innan ansökningstiden gått ut. Välkommen att skicka in din ansökan redan idag!

Startdatum
Omgående

Uppdragslängd
Tillsvidare
Mer info
Område Malmö stad
Yrkesroll Transport & Logistik
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 29 nov 2020 (1 dag kvar)