Qvantum söker en ny tekniker till deras verksamhet på Limhamn

Qvantum söker en ny tekniker till deras verksamhet på Limhamn

Om kunden
Qvantum är sedan starten 1993 proffsens första val. Våra kunder är energikonsulter, fastighetsägare, industrier och offentlig förvaltning som värdesätter värmepumpar som skräddarsys efter varje installations unika förutsättningar.

Qvantum är ett väldigt trevligt och familjärt företag i fina lokaler på Limhamn.

Arbetsbeskrivning
Du kommer ingå i ett duktigt team och arbeta med att bygga Qvantums värmepumpar. Oftast är det specialbeställda agregat vilket gör att det krävs mer av dig som tekniker samt varje dag blir aldrig samma. I princip kommer du bara vara i deras lokal, kan hända enstaka gånger att du får vara med och starta upp ute hos kund. De har fina lokaler och mycket god erfarenhet inom sitt gebit.

Om du söker ett utvecklande arbete som tekniker men inte vill vara på olika ställe varje dag kan detta vara rätt tjänst! Vi vill gärna att du har arbetat med liknande tidigare och har erfarenhet från PLC programering. Qvantum är ett litet företag vilket innebär att det finns möjlighet att få göra flera olika uppgifter och kunna vara med och påverka. Uppdraget kommer börja med en inhyrning hos Palm & Partners för att sedan bli överflyttad till Qvantum.

Utbildning
Relevant teknisk utbildning. Exempelvis kyltekniker

Lön och anställningsvillkor
Tillsvidare med fast lön

Ansökan
Ansökan hanteras löpande

Uppdragslängd
Tillsvidare
Mer info
Kontaktperson Martin Andersson
Telefon 0739-600338
Område Malmö stad
Yrkesroll Industri & Anläggning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 21 maj 2021 (11 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Palm & Partners är effektiv bemanning och rekrytering grundad på engagemang i hela processen. Engagemang i effektiva lösningar, processer och verktyg, engagemang i varje individs utveckling och alldeles särskilt engagemang i ett långsiktigt resultat för våra kunder. Centralt i våra arbetsprocesser är personalen, vår personal trivs och utvecklas hos oss mer än om man har en traditionell anställning. Det skapar resultat för våra kunder.