Maskinoperatörer sökes till växande livsmedelsföretag i Malmö

Maskinoperatörer sökes till växande livsmedelsföretag i Malmö

Om kunden
Nu söker Palm & Partners tre maskinoperatörer/produktionsmedarbetare för arbete inom livsmedelsindustrin.

Om oss
Arbetet hos oss på Palm & Partners ska genomsyras av engagemang, expertis och resultat. Vi erbjuder dig chansen till personlig utveckling, ett socialt sammanhang samt en kompetensfördjupning inom en rad olika yrken och branscher. Våra uppdrag är oftast av långsiktig karaktär och merparten av anställningarna leder till tillsvidaretjänst antingen hos oss eller våra kunder. Vi ser det som att vår viktigaste uppgift är att generera ett positivt resultat för våra medarbetare och kunder. Till din hjälp har du en erfaren konsultchef som agerar bollplank och stöttar dig i att lyckas på dina uppdrag och i din utveckling.

Självklart är vi ett auktoriserat bemanningsföretag och vi har kollektivavtal, försäkringar, tjänstepension samt företagshälsovård.

Arbetsbeskrivning
Du kommer att arbeta i renrum med produktion och paketering av olika typer av livsmedel. I förlängningen kan du även komma att bli upplärd på olika typer av produktionslinjer. Då ingår arbetsuppgifter som uppvägning av råvaror, blandning och tappning i ditt dagliga arbete. Vidare arbetar du med att fylla på maskiner med material och råvaror, packa ner i lådor och utföra kvalitetskontroller.

Utbildning
Truckkort och truckerfarenhet är meriterande.

Erfarenhet
Du som söker har god fysik och tidigare erfarenhet av arbete som maskinoperatör eller motsvarande där du har arbetat med produktion gärna i renrumsmiljö. Du bör också ha god vana av dokumentation samt goda kunskaper i svenska, både i tal och i skrift.

Personliga kvalifikationer
Kvalitetsmedvetenhet, noggrannhet och en förmåga att hantera olika dokument är A och O. Arbetet kräver också att du trivs med att arbeta såväl självständigt som i grupp, samt att du har en förmåga att se helheten. Du är tekniskt intresserad, trivs med att jobba inom produktion och du tar dig an arbetsuppgifterna på ett engagerat och ansvarsfullt sätt.

Lön och anställningsvillkor
Lön enligt kollektivavtal och GFL.

Ansökan
Urval sker löpande. Välkommen med din ansökan!

Uppdragslängd
6 månader visstidsanställning med chans till förlängning
Mer info
Område Malmö stad
Yrkesroll Industri & Anläggning
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Rekrytering hanteras av Palm & Partners
Sista ansökningsdag 30 apr 2021 (11 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Palm & Partners är effektiv bemanning och rekrytering grundad på engagemang i hela processen. Engagemang i effektiva lösningar, processer och verktyg, engagemang i varje individs utveckling och alldeles särskilt engagemang i ett långsiktigt resultat för våra kunder. Centralt i våra arbetsprocesser är personalen, vår personal trivs och utvecklas hos oss mer än om man har en traditionell anställning. Det skapar resultat för våra kunder.