Lageradministratör till expanderande företag

Lageradministratör till expanderande företag

Ingress om oss
Palm och Partners är engagerade i varje enskild individ och dennes arbete. Det är när du trivs som Du presterar som bäst. Genom att bli en del i vårt stora nätverk av kunder och konsulter erbjuds du uppdrag och en vardag väl matchat utefter dina intressen och kompetenser.

Visst är det viktigt med en trygg anställning och att trivas på jobbet? Det tycker vi på Palm & Partners. Därför ser vi till att du som konsult alltid har en konsultchef som stöttar dig och är engagerad i att du utvecklas hos våra kunder. Med tre ISO-certifieringar och som auktoriserat bemanningsföretag omfattas du givetvis av kollektivavtal, försäkringar och tjänstepension samt företagshälsovård. Vi erbjuder konsulthappenings och andra ortsspecifika förmåner för dig som anställd.

Arbetsbeskrivning
Palm och Partners söker för kunds räkning en administratör till ett storväxande bolag med placering på i Malmö.
Vår kund är ett logistikbolag som ligger i framkant och nu expanderar. Arbetet kommer att bestå av leveransplanering, markera nya ordrar, skriva ut följesedlar, kolla felplock mm

Utbildning
Det är inget krav men meriterande om du har utbildning inom administration eller lager.

Erfarenhet
Vi ser efter dig som har stor erfarenhet av administration och tycker om att arbeta med siffror. Som person är du självgående, noggrann och arbetar strukturerat.

Personliga kvalifikationer
Vi söker dig som är noggrann, tålmodig har en administrativ fallenhet och tycker om att arbeta med siffror! Som person är du driven och engagerad. Du har lätt för att samarbeta med andra personer och är flexibel och självgående i ditt arbetssätt. Du är angelägen om att nå resultat och att utföra ett arbete som håller hög kvalité.

Lön och anställningsvillkor

Du blir anställd av Palm och Partners och uthyrd till kund. Lön enligt GFL

Ansökan
Vi håller intervjuer löpande

Startdatum
Omgående

Uppdragslängd
6 månader ev längre
Mer info
Område Malmö stad
Yrkesroll Transport & Logistik, Administration & Ledning
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Rekrytering hanteras av Palm & Partners
Sista ansökningsdag 20 juni 2019 (2 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Palm & Partners är effektiv bemanning och rekrytering grundad på engagemang i hela processen. Engagemang i effektiva lösningar, processer och verktyg, engagemang i varje individs utveckling och alldeles särskilt engagemang i ett långsiktigt resultat för våra kunder. Centralt i våra arbetsprocesser är personalen, vår personal trivs och utvecklas hos oss mer än om man har en traditionell anställning. Det skapar resultat för våra kunder.