Chaufför med ledaregenskaper

Chaufför med ledaregenskaper

Ingress om kunden
Nu söker Palm & Partners Bemanning AB en ansvarstagande och målinriktad chaufför och teamleader till ett företag i Malmö som arbetar med direktreklam. Du kommer att arbeta som budbilschaufför, lagerarbetare och på sikt som förman.

Ingress om oss
Arbetet hos oss på Palm & Partners ska genomsyras av engagemang, expertis och resultat. Vi erbjuder dig chansen till personlig utveckling, ett socialt sammanhang samt en kompetensfördjupning inom en rad olika yrken och branscher. Våra uppdrag är oftast av långsiktig karaktär och merparten av anställningarna leder till tillsvidaretjänst antingen hos oss eller våra kunder. Vi ser det som att vår viktigaste uppgift är att generera ett positivt resultat för våra medarbetare och kunder. Till din hjälp har du en erfaren konsultchef som agerar bollplank och stöttar dig i att lyckas på dina uppdrag och i din utveckling.

Självklart är vi ett auktoriserat Bemanningsföretag och vi har kollektivavtal, försäkringar, tjänstepension samt företagshälsovård.

Arbetsbeskrivning
Som chaufför och arbetande teamledare kommer du delvis arbeta med att bunta upp, sortera och distribuera reklam till reklamutdelare, planera leveranser, organisera pallar på lagret och motivera personal för att tillsammans uppnå goda resultat. Uppdraget börjar som inhyrd konsult för att sedan leda till anställning hos kunden (förutsatt att du presterat enligt kundens förväntningar). I arbetet kommer du också hantera olika dokument, ha många bollar i luften och göra ditt yttersta för att leveranserna körs ut som planerat.

Arbetet är på heltid men arbetstiderna kan variera. Ibland krävs det att du ställer upp på övertid för att slutföra dagens arbetsuppgifter. Var femte vecka infaller helgjour.

Utbildning
Truckutbildning (A-behörighet) är ett krav.
Ledarskapsutbildning är meriterande.

Erfarenhet
Du som söker är trygg med att köra budbil och du har erfarenhet av att arbeta med produktion eller logistik. Det är meriterande om du har arbetat med arbetsledning i mindre skala och haft visst personalansvar.

Personliga kvalifikationer
Du som söker är ansvarsfull, noggrann, lättlärd, stresstålig och målmedveten som person och du har sinne för ordning. Då du kommer ha många bollar i luften är det också viktigt att du är flexibel. lyhörd och uppmärksam på vad som bör prioriteras. Du är inte rädd för att ta egna initiativ men kan samtidigt följa de instruktioner du får från din chef.

Lön och anställningsvillkor
Lön enligt kollektivavtal och GFL

Ansökan
Urval sker löpande. Välkommen med din ansökan!

Startdatum
Snarast möjligt

Uppdragslängd
6 månader visstidsanställning som övergår till tillsvidareanställning
Mer info
Område Malmö stad
Yrkesroll Transport & Logistik, Chaufför
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Rekrytering hanteras av Palm & Partners
Sista ansökningsdag 31 maj 2019 (8 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Palm & Partners är effektiv bemanning och rekrytering grundad på engagemang i hela processen. Engagemang i effektiva lösningar, processer och verktyg, engagemang i varje individs utveckling och alldeles särskilt engagemang i ett långsiktigt resultat för våra kunder. Centralt i våra arbetsprocesser är personalen, vår personal trivs och utvecklas hos oss mer än om man har en traditionell anställning. Det skapar resultat för våra kunder.