Administratör inom Elektronik och Telecom

Administratör inom Elektronik och Telecom

Om kunden
Har du ett brinnande teknikintresse som du vill utveckla? Palm & Partners Professionell söker för kunds räkning en driven medarbetare för inhyrning hos Skandinaviens ledande leverantör inom reparationstjänster för mobil, data och ljudelektronik. Vår kund, som finns i Malmö, är i en expansiv fas och det finns goda möjligheter att växa med företaget. Om du gillar teknik, datorer och mobiltelefoner samt vill lära dig mer inom området kan detta vara nästa steg i din karriär!

Om oss
Palm och Partners är engagerade i varje enskild individ och dennes arbete. Det är när du trivs som Du presterar som bäst. Genom att bli en del i vårt stora nätverk av kunder och konsulter erbjuds du uppdrag och en vardag väl matchat utefter dina intressen och kompetenser.

Visst är det viktigt med en trygg anställning och att trivas på jobbet? Det tycker vi på Palm & Partners. Därför ser vi till att du som konsult alltid har en konsultchef som stöttar dig och är engagerad i att du utvecklas hos våra kunder. Med tre ISO-certifieringar och som auktoriserat bemanningsföretag omfattas du givetvis av kollektivavtal, försäkringar och tjänstepension samt företagshälsovård. Vi erbjuder konsulthappenings och andra ortsspecifika förmåner för dig som anställd.

Arbetsbeskrivning
Vår kund är en av Skandinaviens ledande leverantörer inom reparationstjänster för mobil, data och ljudelektronik. Företaget är auktoriserat för garantiarbete avseende de största aktörerna såsom Apple, Sony, Samsung och Huawei.

I rollen som administratör kommer du att ha det yttersta ansvaret för flödet av reservdelar mellan serviceverkstaden och respektive tillverkare. Du levererar in och returnerar reservdelar och kommer ha en nära dialog med ett stort antal olika samarbetspartners. Utöver det ingår även ett nära samarbete med respektive avdelningschef för att säkerställa de olika teamens behov. Du kommer att arbeta parallellt i flera olika system och få vara med på en förändringsresa där nya rutiner och processer med fokus på lönsamhet och optimering ska implementeras.

Arbetstiderna är 08.00-16.30 med viss flexibilitet.

Utbildning
Du som söker har som minst avslutad gymnasieutbildning. Vi ser gärna att du har en vidareutbildning inom elektronik eller IT, men det är inget krav.

Erfarenhet
Vi söker dig som:
  • Har erfarenhet av en liknande roll där du utgjort en servicefunktion mot en eller flera delar i en större organisation
  • Är van vid att arbeta självständigt och att parera många uppgifter samtidigt
  • Har mycket goda kunskaper i Excel
  • Kan uttrycka dig obehindrat i tal och skrift på både svenska och engelska
Personliga kvalifikationer
För att vara framgångsrik i rollen behöver du vara driven, nyfiken och engagerad. Som person är du social och utåtriktad. Du har en hög arbetsmoral och ser det som din viktigaste uppgift att leverera bästa möjliga service till organisationens olika avdelningar samt att upprätthålla en god kommunikation med företagets leverantörer. Vidare är du en noggrann och initiativrik person med förmågan att se alternativa lösningar. Du som söker ser dig själv långsiktigt i rollen.

Lön och anställningsvillkor
Enligt gällande kollektivavtal. Du blir anställd av oss på Palm & Partners men arbetar som uthyrd konsult hos vår kund. På sikt finns det möjligheter att övergå i anställning hos företaget.

Ansökan
Vi arbetar med löpande urval vilket innebär att tjänsten kan komma att tillsättas innan annonsens slutdatum. Då tjänsten behöver tillsättas omgående tar vi tacksamt emot din ansökan snarast möjligt.

Startdatum
Omgående med hänsyn till uppsägningstid.

Uppdragslängd
Anställningen inleds med en provanställning som övergår i en tillsvidareanställning om allt faller väl ut för bägge parter.
Mer info
Område Malmö stad
Yrkesroll Bygg & Hantverk
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 25 dec 2020 (24 dagar kvar)