Servicemedvetna tekniker sökes

Servicemedvetna tekniker sökes

Om kunden
Nu söker Palm & Partners Professional servicemedvetna tekniker för inhyrning hos Skandinaviens ledande leverantör inom reparationstjänster för mobil, data och ljudelektronik. Vår kund, som finns i Malmö, är i en expansiv fas och det finns goda möjligheter att växa med företaget. Om du gillar teknik, datorer och mobiler samt vill lära dig mer inom området kan detta vara nästa steg i din karriär!
Du som söker ser dig själv långsiktigt i rollen och det är meriterande om du arbetat med liknande tidigare. Dock söker vi i första hand stresstålig personal med rätt inställning, gediget teknikintresse, hög arbetsmoral, god kundförståelse och stark vilja.

Om oss
Palm och Partners är engagerade i varje enskild individ och dennes arbete. Det är när du trivs som Du presterar som bäst. Genom att bli en del i vårt stora nätverk av kunder och konsulter erbjuds du uppdrag och en vardag väl matchat utefter dina intressen och kompetenser.

Visst är det viktigt med en trygg anställning och att trivas på jobbet? Det tycker vi på Palm & Partners. Därför ser vi till att du som konsult alltid har en konsultchef som stöttar dig och är engagerad i att du utvecklas hos våra kunder. Med tre ISO-certifieringar och som auktoriserat bemanningsföretag omfattas du givetvis av kollektivavtal, försäkringar och tjänstepension samt företagshälsovård. Vi erbjuder konsulthappenings och andra ortsspecifika förmåner för dig som anställd.

Arbetsbeskrivning
Vår kund är en av Skandinaviens ledande leverantörer inom reparationstjänster för mobil, data och ljudelektronik. De är auktoriserade för garantiarbete för de största aktörerna såsom Apple, Sony, Samsung och Huawei. I arbetsuppgifterna ingår primärt felsökning, reparation, demontering och uppbyggnad av olika modeller och märken. Vidare innefattar arbetet också en hel del administration, beställning av nya delar samt att skriva arbetsrapporter till kunder. På sikt finns eventuellt möjligheten att även bli upplärd på en den avdelning som jobbar med reparation av mobiltelefoner.

Arbetstiderna är i nuläget 08.00-17.00 med viss flexibilitet, dock ska du som söker kunna arbeta även 08.30-17.30 då det under kommande år kan komma att ske en förändring vad gäller arbetstiderna.

Utbildning
Vi ser gärna att du har en teknisk utbildning med inriktning mot elektronik eller IT, men det är inget krav.

Erfarenhet
Vi ser gärna att du har en gymnasieutbildning inom teknik och/eller ett intresse för mjukvara och programmering. Det är starkt meriterande om du har tidigare erfarenhet av att felsöka och reparera datorer. Instruktionsmanualerna är på engelska vilket också ställer krav på din förmåga att inhämta en stor mängd information skriven på engelska.

Personliga kvalifikationer
Rollen som PC-tekniker ställer krav på ditt engagemang och ditt intresse för datorer och teknik. Som person är du samarbetsvillig, strukturerad, flexibel, kvalitetsmedveten, organiserad, driven, stresstålig och trivs med att ha många bollar i luften. Vidare har du hög arbetsmoral, en god förmåga att kommunicera med kollegor och kunder och du kommer till jobbet med en positiv inställning. Viktigast av allt är din inställning och att du har viljan att göra ett bra jobb.

Lön och anställningsvillkor
Enligt gällande kollektivavtal. Du blir anställd av oss på Palm & Partners men arbetar som uthyrd konsult hos vår kund. På sikt finns det möjligheter att övergå i anställning hos företaget.

Ansökan
Vi arbetar med löpande urval vilket innebär att tjänsten kan komma att tillsättas innan annonsens slutdatum. Då tjänsten behöver tillsättas omgående tar vi tacksamt emot din ansökan snarast möjligt.

Startdatum
Omgående med hänsyn till uppsägningstid

Uppdragslängd
Anställningen inleds med en provanställning som övergår i en tillsvidareanställning om allt faller väl ut för bägge parter.
Mer info
Område Malmö stad
Yrkesroll Data & IT
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 21 juni 2020 (18 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Palm & Partners är effektiv bemanning och rekrytering grundad på engagemang i hela processen. Engagemang i effektiva lösningar, processer och verktyg, engagemang i varje individs utveckling och alldeles särskilt engagemang i ett långsiktigt resultat för våra kunder. Centralt i våra arbetsprocesser är personalen, vår personal trivs och utvecklas hos oss mer än om man har en traditionell anställning. Det skapar resultat för våra kunder.