Mobiltekniker sökes till auktoriserad serviceverkstad

Mobiltekniker sökes till auktoriserad serviceverkstad

Om kunden
Gillar du service, kundkontakter och teknik? Palm & Partners söker för kunds räkning servicemedvetna mobiltekniker för inhyrning hos Skandinaviens ledande leverantör inom reparationstjänster för mobil, data och ljudelektronik. Vår kund, som finns i Malmö, är i en expansiv fas och det finns goda möjligheter att växa med företaget. Om du gillar teknik, datorer och mobiler samt vill lära dig mer inom området kan detta vara nästa steg i din karriär!

Om oss
Palm och Partners är engagerade i varje enskild individ och dennes arbete. Det är när du trivs som Du presterar som bäst. Genom att bli en del i vårt stora nätverk av kunder och konsulter erbjuds du uppdrag och en vardag väl matchat utefter dina intressen och kompetenser.

Visst är det viktigt med en trygg anställning och att trivas på jobbet? Det tycker vi på Palm & Partners. Därför ser vi till att du som konsult alltid har en konsultchef som stöttar dig och är engagerad i att du utvecklas hos våra kunder. Med tre ISO-certifieringar och som auktoriserat bemanningsföretag omfattas du givetvis av kollektivavtal, försäkringar och tjänstepension samt företagshälsovård. Vi erbjuder konsulthappenings och andra ortsspecifika förmåner för dig som anställd.

Arbetsbeskrivning
Vår kund är en av Skandinaviens ledande leverantörer inom reparationstjänster för mobil, data och ljudelektronik. De är auktoriserade för garantiarbete för de största aktörerna såsom Apple, Sony, Samsung och Huawei. I arbetsuppgifterna ingår primärt felsökning, reparation, demontering och uppbyggnad av olika modeller och märken. Vidare innefattar arbetet en hel del administration, beställning av nya delar samt att skriva arbetsrapporter till kunder.

Arbetstiderna är 08.30-17.00 med viss flexibilitet.

Utbildning
Gymnasialutbildning med inriktning mot teknik/el/IT

Erfarenhet
Det är inget krav att du har jobbat med reparationer men för att vara framgångsrik i rollen behöver du ha ett brinnande teknikintresse och känna dig underhållen av mjukvara och programmering. Det är starkt meriterande om du har tidigare erfarenhet av att felsöka och reparera datorer eller mobiler. Eftersom instruktionsmanualerna är på engelska ställs det höga krav på din förmåga att inhämta en stor mängd information skriven på engelska. Det är även meriterande med kunskaper i danska och norska.

Personliga kvalifikationer
För att vara framgångsrik i rollen mobiltekniker behöver du vara serviceminded, driven, nyfiken och engagerad. Som person är du social och utåtriktad. Du har en hög arbetsmoral och ser det som din viktigaste uppgift att leverera god service till kunderna vidare är du flexibel och är van vid att jobba mot uppsatta mål. Du som söker ser dig själv långsiktigt i rollen.

Lön och anställningsvillkor
Enligt gällande kollektivavtal. Du blir anställd av oss på Palm & Partners men arbetar som uthyrd konsult hos vår kund. På sikt finns det möjligheter att övergå i anställning hos företaget.

Ansökan
Vi arbetar med löpande urval vilket innebär att tjänsten kan komma att tillsättas innan annonsens slutdatum. Då tjänsten behöver tillsättas omgående tar vi tacksamt emot din ansökan snarast möjligt.

Startdatum
Omgående med hänsyn till uppsägningstid

Uppdragslängd
Anställningen inleds med en provanställning som övergår i en tillsvidareanställning om allt faller väl ut för bägge parter.
Mer info
Område Malmö stad
Yrkesroll Data & IT, Teknik & Ingenjör, Övrigt
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 31 maj 2021 (22 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Palm & Partners är effektiv bemanning och rekrytering grundad på engagemang i hela processen. Engagemang i effektiva lösningar, processer och verktyg, engagemang i varje individs utveckling och alldeles särskilt engagemang i ett långsiktigt resultat för våra kunder. Centralt i våra arbetsprocesser är personalen, vår personal trivs och utvecklas hos oss mer än om man har en traditionell anställning. Det skapar resultat för våra kunder.