Lockas du av att lära dig mer om datorer, mobiltelefoner och diverse hemelektronik? Är du en...

Lockas du av att lära dig mer om datorer, mobiltelefoner och diverse hemelektronik? Är du en...

Om kunden
Vår kund är en av Skandinaviens ledande leverantörer inom reparationstjänster för mobiltelefoner, datorer och diverse hemelektronik. De är auktoriserade för garantiarbete åt de största aktörerna såsom Apple, Sony, Samsung, MSI, Azer, Asus och Huawei. Företaget befinner sig i en expansiv fas och är på jakt efter resultatinriktade och samarbetsvilliga medarbetare som vill vara med på deras resa.

Om oss
Palm och Partners är engagerade i varje enskild individ och dennes arbete. Det är när du trivs som Du presterar som bäst. Genom att bli en del i vårt stora nätverk av kunder och konsulter erbjuds du uppdrag och en vardag väl matchat utefter dina intressen och kompetenser.

Visst är det viktigt med en trygg anställning och att trivas på jobbet? Det tycker vi på Palm & Partners. Därför ser vi till att du som konsult alltid har en konsultchef som stöttar dig och är engagerad i att du utvecklas hos våra kunder. Med tre ISO-certifieringar och som auktoriserat bemanningsföretag omfattas du givetvis av kollektivavtal, försäkringar och tjänstepension samt företagshälsovård. Vi erbjuder konsulthappenings och andra ortsspecifika förmåner för dig som anställd.

Arbetsbeskrivning
I arbetsuppgifterna ingår primärt felsökning, reparation, ominstallation, demontering och uppbyggnad av datorer, mobiltelefoner och diverse hemelektronik i en rad olika modeller och märken. Arbetet innefattar också en hel del administration och dokumentation, beställning av reservdelar samt att skriva arbetsrapporter till kunder. På sikt kan möjlighet finnas att bli upplärd på fler avdelningar inom företaget (mobil/PC/Apple/logistik).

Arbetstiderna är i nuläget 08.00-16.30 med viss flexibilitet, dock ska du som söker kunna arbeta även 08.30-17.00 då det under kommande år kan komma att ske en förändring vad gäller arbetstiderna.

Utbildning
Det är meriterande om du har en teknisk utbildning med inriktning mot elektronik eller IT, men det är inget krav. Likaså ser vi positivt på om du har ett intresse sedan tidigare för mjukvara och programmering, men vi mottar gärna en ansökan även från dig som har viljan att läras upp och utvecklas inom området.

Erfarenhet
Det är meriterande om du har tidigare erfarenhet av att felsöka och utföra service/reparationer på datorer, mobiltelefoner eller övrig hemelektronik. Instruktionsmanualerna är på engelska vilket ställer krav på din förmåga att inhämta en stor mängd information skriven på engelska. Dock lägger vi i den här rekryteringen störst vikt vid personliga kvalifikationer.

Personliga kvalifikationer
För rätt kandidat finns det goda möjligheter att växa med företaget oavsett om du har arbetat med liknande tidigare eller ej. Vi söker i första hand dig som har ett starkt driv, god kundförståelse, stort engagemang, är hungrig på att jobba och har ett intresse för att utvecklas inom mobiltelefoni, datorer och hemelektronik. Det är av stor betydelse att du har god kund- och serviceförståelse, att du är samarbetsvillig och ser laget före jaget, samt att du trivs med att jobba i ett högt tempo efter uppsatta mål. Vidare ser du dig själv långsiktigt i rollen, har hög arbetsmoral, en god förmåga att kommunicera med kollegor och kunder och du kommer till jobbet med en positiv inställning. Viktigast av allt är som tidigare nämnts din inställning och att du har viljan att göra ett riktigt bra jobb varje dag tillsammans med ditt team.

Känner du dig träffad och vill lära dig mer inom området? Då kan detta vara nästa steg i din karriär!

Lön och anställningsvillkor
Enligt gällande kollektivavtal. Du blir anställd av oss på Palm & Partners men arbetar som uthyrd konsult hos vår kund. För rätt kandidat finns möjligheten att på sikt övergå i anställning direkt hos företaget.

Ansökan
Vi arbetar med löpande urval vilket innebär att tjänsten kan komma att tillsättas innan annonsens slutdatum. Då tjänsten behöver tillsättas omgående tar vi tacksamt emot din ansökan snarast möjligt.

Startdatum
Omgående med hänsyn till uppsägningstid

Uppdragslängd
Anställningen inleds med en provanställning som övergår i en tillsvidareanställning om allt faller väl ut för bägge parter.
Mer info
Område Malmö stad
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Servicetekniker
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 12 apr 2020 (8 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Palm & Partners är effektiv bemanning och rekrytering grundad på engagemang i hela processen. Engagemang i effektiva lösningar, processer och verktyg, engagemang i varje individs utveckling och alldeles särskilt engagemang i ett långsiktigt resultat för våra kunder. Centralt i våra arbetsprocesser är personalen, vår personal trivs och utvecklas hos oss mer än om man har en traditionell anställning. Det skapar resultat för våra kunder.