Löneadministratör med bokföringskännedom till spännande bolag i Malmö

Löneadministratör med bokföringskännedom till spännande bolag i Malmö

Om oss
Palm och Partners är engagerade i varje enskild individ och dennes arbete. Det är när du trivs som Du presterar som bäst. Genom att bli en del i vårt stora nätverk av kunder och konsulter erbjuds du uppdrag och en vardag väl matchat utefter dina intressen och kompetenser.

Visst är det viktigt med en trygg anställning och att trivas på jobbet? Det tycker vi på Palm & Partners. Därför ser vi till att du som konsult alltid har en konsultchef som stöttar dig och är engagerad i att du utvecklas hos våra kunder. Med tre ISO-certifieringar och som auktoriserat bemanningsföretag omfattas du givetvis av kollektivavtal, försäkringar och tjänstepension samt företagshälsovård. Vi erbjuder konsulthappenings och andra ortsspecifika förmåner för dig som anställd.

Arbetsbeskrivning
Vår kund är inne i en fartfylld och glädjefylld expansionsresa och utökar därför sin verksamhet med en medarbetare inom lön och redovisning. Vår kund brinner vi för att bryta ny mark och utforska nya vägar genom att arbeta med produkter som är hälsosamma för både människor och miljö. Vill du arbeta i ett företag byggt på engagemang och passion där man alltid strävar efter utveckling och att vara på väg mot nästa nivå? Då kan det vara just dig vi söker!

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter för rollen:
 • Arbeta med hela löneprocessen från ax till limpa
 • Skriva anställningskontrakt och lägga upp nyanställda
 • Köra lönekörning för samtliga medarbetare (kollektiv/tjänstemän)
 • Hantera semesterårsskifte och årsavslut samt kontrolluppgifter
 • Hantera pensioner
 • Rapportering och statistik
 • Ansvarar för kund och leverantörsreskontra samt vissa avstämningar och övrig bokföring
 • Förekommande ad hoc-uppgifter relaterat till personal
Utbildning
- YH-utbildning inom lön eller motsvarande

Erfarenhet
- Tidigare erfarenhet av självständigt arbete i rollen som löneadministratör

Personliga kvalifikationer
 • God förståelse för lönesystem och hantering av tidssystem
 • Är väl insatt i svenska arbetsrättslagar och kollektivavtal
 • Mycket goda kunskaper i svenska
 • Problemlösare
Du har tidigare arbetat med ovan nämnda arbetsuppgifter och är således självgående i hela löneprocessen. Som person är du självständig men har en god samarbetsförmåga och kan därför arbeta väl i grupp. Vidare är du mycket ansvarstagande och serviceminded. Vi ser gärna att du har en god social förmåga och trivs att agera kontaktperson både internt och extern. För att lyckas i rollen har du även en positiv och flexibel inställning med intresse för effektivisering av löneprocessen.

Lön och anställningsvillkor
Lön enligt överenskommelse. Du kommer till en början vara uthyrd till vår kund med goda möjligheter att få anställning direkt hos kund.

Ansökan
Vi kommer kalla löpande till intervju och vill gärna att du söker omgående till tjänsten

Startdatum
Omgående

Uppdragslängd
Tillsvidare
Mer info
Område Malmö stad
Yrkesroll Ekonomi
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Palm & Partners
Sista ansökningsdag 25 feb 2020 (5 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Palm & Partners är effektiv bemanning och rekrytering grundad på engagemang i hela processen. Engagemang i effektiva lösningar, processer och verktyg, engagemang i varje individs utveckling och alldeles särskilt engagemang i ett långsiktigt resultat för våra kunder. Centralt i våra arbetsprocesser är personalen, vår personal trivs och utvecklas hos oss mer än om man har en traditionell anställning. Det skapar resultat för våra kunder.