Tillverkare inom läkemedelsindustrin

Tillverkare inom läkemedelsindustrin

Tillverkare sökes omgående för arbete inom läkemedelsindustrin

Arbetet hos oss på Palm & Partners ska genomsyras av engagemang, expertis och resultat. Vi erbjuder dig chansen till personlig utveckling, ett socialt sammanhang samt en kompetensfördjupning inom en rad olika yrken och branscher. Våra uppdrag är oftast av långsiktig karaktär och merparten av anställningarna leder till tillsvidaretjänst antingen hos oss eller våra kunder. Vi ser det som att vår viktigaste uppgift är att generera ett positivt resultat för våra medarbetare och kunder. Till din hjälp har du en erfaren konsultchef som agerar bollplank och stöttar dig i att lyckas på dina uppdrag och i din utveckling.

Självklart är vi ett auktoriserat Bemanningsföretag och vi har kollektivavtal, försäkringar, tjänstepension samt företagshälsovård.

Arbetsbeskrivning
Arbetsuppgifterna innebär produktion av medicinska krämer hos en av våra kunder i Malmö. Arbetet är fysiskt krävande och sker i renrumsmiljö enligt GMP (Good Manufacturing Practice). Arbetsuppgifterna går bland annat ut på att väga upp råvaror och blanda dessa efter recept. Allt arbete dokumenteras och kräver att du noggrant följer instruktioner och upprätthåller standard enligt de protokoll som tillämpas på företaget.

Både dag, kväll och nattarbete tillämpas, och du som söker ska kunna arbeta samtliga skift.

Utbildning
GMP-utbildning och truckutbildning är meriterande för tjänsten

Erfarenhet
Du som söker har god fysik och tidigare erfarenhet av produktion inom läkemedels- eller livsmedelsindustrin. Du bör också ha god vana av dokumentation, datorvana samt goda kunskaper i svenska, både tal och skrift.

Personliga kvalifikationer
Som person är du noggrann, självständig och kvalitetsmedveten. Arbetet kräver en vana av att arbeta självständigt samt i grupp och du ska ha förmågan att se helheten. Du trivs med att jobba inom produktion och du har lätt för att lära dig nya arbetsuppgifter.

Lön och anställningsvillkor
Lön enligt kollektivavtal och GFL.

Ansökan
Urval sker löpande. Välkommen med din ansökan!

Startdatum
Omgående

Uppdragslängd
6 månader med chans till förlängning
Mer info
Område Malmö stad
Yrkesroll Industri & Anläggning, Industri & Produktion, Tillverkning, Hälsa & Sjukvård, Medicin & Farmaci
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Rekrytering hanteras av Palm & Partners
Sista ansökningsdag 30 apr 2019 (10 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Palm & Partners är effektiv bemanning och rekrytering grundad på engagemang i hela processen. Engagemang i effektiva lösningar, processer och verktyg, engagemang i varje individs utveckling och alldeles särskilt engagemang i ett långsiktigt resultat för våra kunder. Centralt i våra arbetsprocesser är personalen, vår personal trivs och utvecklas hos oss mer än om man har en traditionell anställning. Det skapar resultat för våra kunder.