Studenter sökes till extrajobb/heltid i sommar

Studenter sökes till extrajobb/heltid i sommar

Om kunden
Palm & Partners söker studenter som vill jobba extra under våren och heltid i sommar. Uppdraget är en del av vår personaluthyrning. Du kommer vara anställd av Palm & Partners och arbeta som ambulerande konsult hos våra kunder i skåneregionen.

Om oss
Palm och Partners är engagerade i varje enskild individ och dennes arbete. Det är när du trivs som Du presterar som bäst. Genom att bli en del i vårt stora nätverk av kunder och konsulter erbjuds du uppdrag och en vardag väl matchat utefter dina intressen och kompetenser.

Visst är det viktigt med en trygg anställning och att trivas på jobbet? Det tycker vi på Palm & Partners. Därför ser vi till att du som konsult alltid har en konsultchef som stöttar dig och är engagerad i att du utvecklas hos våra kunder. Med tre ISO-certifieringar och som auktoriserat bemanningsföretag omfattas du givetvis av kollektivavtal, försäkringar och tjänstepension samt företagshälsovård. Vi erbjuder konsulthappenings och andra ortsspecifika förmåner för dig som anställd.

Arbetsbeskrivning
De arbeten vi erbjuder är av varierande karaktär inom området för lager och industri. Truckkörning är vanligt förekommande så därför är det starkt meriterande om du har truckkort.

Erfarenhet
Det är starkt meriterande om du har erfarenhet av truckkörning och speciellt om du kört höglyftande plocktruck, samt om du har erfarenhet av Pick-by-Voice. Körkort och egen bil är ett stort plus.

Personliga kvalifikationer
Vi ser efter dig som är tävlingsinriktad och har en stor vilja att utvecklas. Du känner stor ansvarskänsla för dina arbetsuppgifter och är punktlig. Vidare är du en lagspelare som trivs med att arbeta i högt tempo.

Lön och anställningsvillkor
Enligt avtal.

Ansökan
Vi tillämpar en löpande urvalsprocess.

Startdatum
Omgående.

Uppdragslängd
Under tiden som du studerar och kan visa upp ett studieintyg.
Mer info
Kontaktperson Petter Göransson
Telefon 0736786105
Område Malmö stad
Yrkesroll Transport & Logistik
Typ av anställning Deltid, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 30 apr 2021 (17 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Palm & Partners är effektiv bemanning och rekrytering grundad på engagemang i hela processen. Engagemang i effektiva lösningar, processer och verktyg, engagemang i varje individs utveckling och alldeles särskilt engagemang i ett långsiktigt resultat för våra kunder. Centralt i våra arbetsprocesser är personalen, vår personal trivs och utvecklas hos oss mer än om man har en traditionell anställning. Det skapar resultat för våra kunder.