Städpersonal med erfarenhet av renrumsstädning sökes för arbete i produktionsmiljö

Städpersonal med erfarenhet av renrumsstädning sökes för arbete i produktionsmiljö

Ingress om kunden
Nu söker Palm & Partners Bemanning AB en städare/städerska för renhållningsarbete i produktionsmiljö. Du som söker har GMP-utbildning, erfarenhet av att arbeta med städning i renrumsmiljö och du ser dig själv långsiktigt i rollen. Företaget arbetar med tillverkning av medicinska krämer.

Ingress om oss
Arbetet hos oss på Palm & Partners ska genomsyras av engagemang, expertis och resultat. Vi erbjuder dig chansen till personlig utveckling, ett socialt sammanhang samt en kompetensfördjupning inom en rad olika yrken och branscher. Våra uppdrag är oftast av långsiktig karaktär och merparten av anställningarna leder till tillsvidaretjänst antingen hos oss eller våra kunder. Vi ser det som att vår viktigaste uppgift är att generera ett positivt resultat för våra medarbetare och kunder. Till din hjälp har du en erfaren konsultchef som agerar bollplank och stöttar dig i att lyckas på dina uppdrag och i din utveckling.

Självklart är vi ett auktoriserat Bemanningsföretag och vi har kollektivavtal, försäkringar, tjänstepension samt företagshälsovård.

Arbetsbeskrivning
Du kommer arbeta med rengöring av golv, väggar, tak och brunnar i renrumsmiljö. Allt arbete dokumenteras och kräver att du noggrant följer instruktioner och upprätthåller standard enligt de protokoll som tillämpas på företaget.

Arbetstider är måndag-fredag 07:00-15:36 eller 06:00-14:36.

Utbildning
GMP-utbildning är ett krav

Erfarenhet
Du som söker har tidigare erfarenhet av städning inom läkemedels- eller livsmedelsindustrin. Du bör också ha god vana av dokumentation, datorvana samt goda kunskaper i svenska, både tal och skrift. Det är meriterande om du dessutom är tekniskt lagd och har ett intresse för maskiner och produktion.

Personliga kvalifikationer
Som person är du noggrann, självständig, effektiv, kvalitetsmedveten och har lätt för att samarbeta. Arbetet kräver en vana av att arbeta självständigt samt i grupp och du ska ha förmågan att se helheten. Du trivs med att jobba med renhållning i produktionsmiljö och du har lätt för att lära dig nya arbetsuppgifter.

Lön och anställningsvillkor
Lön enligt kollektivavtal och GFL.

Ansökan
Urval sker löpande. Välkommen med din ansökan!

Startdatum
Omgående

Uppdragslängd
6 månader med chans till förlängning
Mer info
Område Malmö stad
Yrkesroll Hotell & Restaurang, Städ
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Rekrytering hanteras av Palm & Partners
Sista ansökningsdag 31 juli 2019 (7 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Palm & Partners är effektiv bemanning och rekrytering grundad på engagemang i hela processen. Engagemang i effektiva lösningar, processer och verktyg, engagemang i varje individs utveckling och alldeles särskilt engagemang i ett långsiktigt resultat för våra kunder. Centralt i våra arbetsprocesser är personalen, vår personal trivs och utvecklas hos oss mer än om man har en traditionell anställning. Det skapar resultat för våra kunder.