Maskinställare sökes till läkemedelsföretag i Malmö

Maskinställare sökes till läkemedelsföretag i Malmö

Nu söker Palm & Partners en maskinställare till ett läkemedelsföretag i Malmö

Arbetet hos oss på Palm & Partners ska genomsyras av engagemang, expertis och resultat. Vi erbjuder dig chansen till personlig utveckling, ett socialt sammanhang samt en kompetensfördjupning inom en rad olika yrken och branscher. Våra uppdrag är oftast av långsiktig karaktär och merparten av anställningarna leder till tillsvidaretjänst antingen hos oss eller våra kunder. Vi ser det som att vår viktigaste uppgift är att generera ett positivt resultat för våra medarbetare och kunder. Till din hjälp har du en erfaren konsultchef som agerar bollplank och stöttar dig i att lyckas på dina uppdrag och i din utveckling.

Självklart är vi ett auktoriserat Bemanningsföretag och vi har kollektivavtal, försäkringar, tjänstepension samt företagshälsovård.

Arbetsbeskrivning
I rollen som maskinställare ansvarar du för maskinomställningar, service och underhåll av maskinerna i enlighet med produktionsplaneringen. Du medverkar i planering, tester och utförande vid anpassning av maskiner och produktionsutrustning vid införandet av nya produkter och förbättringar. Arbetet sker i renrumsmiljö enligt GMP (Good Manufacturing Practice) och det krävs att du noggrant följer instruktioner och upprätthåller standard enligt de protokoll som tillämpas på företaget.

Utbildning
Gymnasiumkompetens inom verkstadsteknik eller motsvarande teknisk erfarenhet från tillverkningsindustrin. GMP-utbildning är meriterande.

Erfarenhet
Du som söker har erfarenhet av att arbeta tekniskt med maskiner i renrumsmiljö. Vidare bör du ha god vana av dokumentation, datorvana samt goda kunskaper i svenska, både tal och skrift.

Personliga kvalifikationer
Som person är du noggrann, lättlärd, självständig och kvalitetsmedveten. Arbetet kräver en vana av att arbeta självständigt samt i grupp och du ska ha förmågan att se helheten. Du har också en förmåga att kunna se effektiviserings- och förbättringsmöjligheter och du trivs med att jobba inom produktion.

Lön och anställningsvillkor
Lön diskuteras vid intervju. Det rör sig om en rekrytering och anställning direkt hos kunden.

Ansökan
Urval sker löpande. Välkommen med din ansökan!

Startdatum
Omgående

Uppdragslängd
Tillsvidare
Mer info
Område Malmö stad
Yrkesroll Industri & Anläggning, Maskinarbete, Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 30 juni (8 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Palm & Partners är effektiv bemanning och rekrytering grundad på engagemang i hela processen. Engagemang i effektiva lösningar, processer och verktyg, engagemang i varje individs utveckling och alldeles särskilt engagemang i ett långsiktigt resultat för våra kunder. Centralt i våra arbetsprocesser är personalen, vår personal trivs och utvecklas hos oss mer än om man har en traditionell anställning. Det skapar resultat för våra kunder.