Livsmedelsarbetare

Livsmedelsarbetare

Nu söker Palm & Partners en livsmedelsarbetare till kund i Malmö

Arbetet hos oss på Palm & Partners ska genomsyras av engagemang, expertis och resultat. Vi erbjuder dig chansen till personlig utveckling, ett socialt sammanhang samt en kompetensfördjupning inom en rad olika yrken och branscher. Våra uppdrag är oftast av långsiktig karaktär och merparten av anställningarna leder till tillsvidaretjänst antingen hos oss eller våra kunder. Vi ser det som att vår viktigaste uppgift är att generera ett positivt resultat för våra medarbetare och kunder. Till din hjälp har du en erfaren konsultchef som agerar bollplank och stöttar dig i att lyckas på dina uppdrag och i din utveckling.

Självklart är vi ett auktoriserat bemanningsföretag och vi har kollektivavtal, försäkringar, tjänstepension samt företagshälsovård.

Arbetsbeskrivning
För kunds räkning söker vi en livsmedelsmedarbetare för tillverkning av strössel i Malmö. Du kommer bli upplärd hos kunden och lära dig deras maskiner. Arbetet kräver noggranhet samt förståelse för att det inom livsmedelsproduktion krävs fullt fokus på arbetet och en bra fysik. Om du har erfarenhet från storköksarbete eller liknande är det ett stort plus. Arbetet är tvåskift måndag till fredag.

Utbildning
Gärna från storkök eller livsmedelsproduktion.

Erfarenhet
Gärna från livsmedel eller kök.

Personliga kvalifikationer
Arbetet kan delvis vara tungt och kräva god fysik. Det förekommer både mycket nötter och mjölkprodukter i tillverkningen.

Lön och anställningsvillkor
Gällande kollektivavtal.

Ansökan
Välkommen med din ansökan omgående.

Startdatum
Omgående.

Uppdragslängd
Uppdraget kommer börja med en provanställning på 6 månader med möjlighet till tillsvidareanställning.
Mer info
Område Malmö stad
Yrkesroll Industri & Anläggning, Industri & Produktion, Livsmedel
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 28 juni (8 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Palm & Partners är effektiv bemanning och rekrytering grundad på engagemang i hela processen. Engagemang i effektiva lösningar, processer och verktyg, engagemang i varje individs utveckling och alldeles särskilt engagemang i ett långsiktigt resultat för våra kunder. Centralt i våra arbetsprocesser är personalen, vår personal trivs och utvecklas hos oss mer än om man har en traditionell anställning. Det skapar resultat för våra kunder.