Lagerarbetare med traktorvana sökes

Lagerarbetare med traktorvana sökes

Nu söker Palm & Partners Bemanning AB en lagerarbetare som kan köra traktor med släp!

Arbetet hos oss på Palm & Partners ska genomsyras av engagemang, expertis och resultat. Vi erbjuder dig chansen till personlig utveckling, ett socialt sammanhang samt en kompetensfördjupning inom en rad olika yrken och branscher. Våra uppdrag är oftast av långsiktig karaktär och merparten av anställningarna leder till tillsvidaretjänst antingen hos oss eller våra kunder. Vi ser det som att vår viktigaste uppgift är att generera ett positivt resultat för våra medarbetare och kunder. Till din hjälp har du en erfaren konsultchef som agerar bollplank och stöttar dig i att lyckas på dina uppdrag och i din utveckling.

Självklart är vi ett auktoriserat Bemanningsföretag och vi har kollektivavtal, försäkringar, tjänstepension samt företagshälsovård.

Arbetsbeskrivning
Arbetsuppgifterna innebär varierande lagerarbete såsom truckkörning, in- och utleveranser och diverse lagerhatering. En central del av arbetet är att du kör traktor med släp mellan lagret och produktionen för att förse produktionen med råvaror.

Arbetstiderna är 07-15.36

Erfarenhet
Du som söker har god truckvana och erfarenhet av att köra traktor med släp. Du har B-körkort och truckkort upp till B2. Det är meriterande om du tidigare har jobbat med läkemedel eller livsmedel. Vidare ska du ha god vana av dokumentation, datorer samt goda kunskaper i svenska, både tal och skrift.

Personliga kvalifikationer
Du är noggrann, självständig, initiativtagande och kvalitetsmedveten som person och du har en förmåga att se helheten. Du trivs med att arbete i mindre grupper och du har lätt för att lära dig nya arbetsuppgifter. Du trivs med att jobba inom lager och känner dig bekväm med både truck- och traktorkörning.

Lön och anställningsvillkor
Lön enligt kollektivavtal och GFL.

Ansökan
Urval sker löpande. Välkommen med din ansökan!

Startdatum
Omgående

Uppdragslängd
6 månader med chans till förlängning
Mer info
Område Malmö stad
Yrkesroll Transport & Logistik, Lager
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 31 mars (9 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Palm & Partners är effektiv bemanning och rekrytering grundad på engagemang i hela processen. Engagemang i effektiva lösningar, processer och verktyg, engagemang i varje individs utveckling och alldeles särskilt engagemang i ett långsiktigt resultat för våra kunder. Centralt i våra arbetsprocesser är personalen, vår personal trivs och utvecklas hos oss mer än om man har en traditionell anställning. Det skapar resultat för våra kunder.