Dörr- och fönstermontör för utomhusarbete sökes för långsiktigt och omväxlande uppdrag i Malmö.

Dörr- och fönstermontör för utomhusarbete sökes för långsiktigt och omväxlande uppdrag i Malmö.

Om kunden
Niba Syd AB, med kontor och produktion i Malmö är en av marknadens mest erfarna leverantör av dörrar, fönster och takpartier i aluminium. Nu söker Niba en händig, teknisk och kvalitetsmedveten dörr- och fönstermontör. Arbetsplatsen är ute på fältet, men arbetet utgår dagligen från företagets fräscha lokaler på Jägersro i Malmö. Du som söker ser dig långsiktigt i rollen då arbetet innebär omfattande upplärning. Niba har god personalpolitik och tar väl hand om sin personal. Läs mer om företaget och se bilder på produkterna på www.niba.se

Om oss
Arbetet hos oss på Palm & Partners ska genomsyras av engagemang, expertis och resultat. Vi erbjuder dig chansen till personlig utveckling, ett socialt sammanhang samt en kompetensfördjupning inom en rad olika yrken och branscher. Våra uppdrag är oftast av långsiktig karaktär och merparten av anställningarna leder till tillsvidaretjänst antingen hos oss eller våra kunder. Vi ser det som att vår viktigaste uppgift är att generera ett positivt resultat för våra medarbetare och kunder. Till din hjälp har du en erfaren konsultchef som agerar bollplank och stöttar dig i att lyckas på dina uppdrag och i din utveckling.
Självklart är vi ett auktoriserat Bemanningsföretag och vi har kollektivavtal, försäkringar, tjänstepension samt företagshälsovård.

Arbetsbeskrivning
Dina arbetsuppgifter kommer främst vara att montera in dörrar och fönsterpatier på uppdrag inom Skåne. Dina dagar kommer börja och sluta hos Niba i Fosie. Arbetet är självständigt och kräver att du har monterat liknande tidigare. Vid renovering kommer ud även hjälpa till att riva ut gamla dörrar och fönrster.

Vill du ha ett omväxlande och fritt arbete med eget ansvar kan det vara rätt tjänst för dig.

Utbildning
Bygg- eller industriteknisk utbildning är meriterande för tjänsten.
B-körkort är ett krav.

Erfarenhet
Vi söker dig som har några års erfarenhet av tekniskt arbete, ritningsläsning samt montering och demontering av aluminium- och/eller glasprofiler.

Personliga kvalifikationer
Som person är du samarbetsvillig, effektiv, kvalitetsmedveten och trivs i en omväxlande vardag. Du är social, lösningsorienterad, serviceinriktad och har förmågan att se helheten. Du trivs med att jobba utomhus och har lätt för att lära dig nya arbetsuppgifter. Vidare är du ansvarstagande, lojal och är mån om att det arbete du utför uppnår en god kvalitet.
Då arbetet kräver mycket kommunikation är goda kunskaper i svenska ett krav, såväl i tal som i skrift.

Lön och anställningsvillkor
Lön enligt kollektivavtal och GFL.

Ansökan
Urval sker löpande så välkommen med din ansökan redan idag!

Startdatum
Så snart som möjligt, önskat startdatum är omgående.

Uppdragslängd
Niba och Palm & Partners har långsiktigt samarbetat i rekrytering av ny personal och Palm & Partners bistår Niba med även denna rekrytering. Anställningen inleds vanligtvis med ett kortare konsultuppdrag, under vilket du är anställd på Palm & Partners, med ambition att anställningen skall övergår till Niba efter inledande upplärning och introduktion. Till din hjälp att komma rätt i din nya tjänst har du en erfaren konsultchef som agerar bollplank och stöttar dig i att lyckas på dina uppdrag och i din utveckling.
Mer info
Kontaktperson Martin Andersson
Telefon 0739-600338
Område Malmö stad
Yrkesroll Industri & Anläggning
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 31 okt 2020 (10 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Palm & Partners är effektiv bemanning och rekrytering grundad på engagemang i hela processen. Engagemang i effektiva lösningar, processer och verktyg, engagemang i varje individs utveckling och alldeles särskilt engagemang i ett långsiktigt resultat för våra kunder. Centralt i våra arbetsprocesser är personalen, vår personal trivs och utvecklas hos oss mer än om man har en traditionell anställning. Det skapar resultat för våra kunder.