Är du vår nästa IT-Tekniker

Är du vår nästa IT-Tekniker

Arbetsuppgifter

PMD går en spännande framtid tillmötes med fokus på ytterligare förädling av kundupplevelsen. Nu söker vi dig som har ett konsultativt förhållningssätt, är kommunikativ, har ett genuint intresse för IT samt månar om ett starkt service-orienterat bemötande. Vill du arbeta på ett företag med en öppen och välkomnande miljö samt en härlig gemenskap? Sätter du alltid kunden i första rummet? Då kan detta vara nästa utmaning för dig.

Om tjänsten

Kvalitén i PMD:s IT lösningar är enormt viktiga för våra kunder. Det ställs därmed höga krav på dess tillgänglighet, prestanda, kvalitet och support. I rollen är du ansiktet utåt och du ser med glädje fram emot att bidra till en serviceupplevelse utöver det vanliga. Du är lösningsfokuserad och månar om att kunden ska få kunnig och professionell hjälp i sitt möte med dig där du vägleder dina kunder på ett förtroendeingivande och tydligt sätt.
Du ser lösningar före problem och dina arbetsuppgifter innefattar installation och uppstart av system, servrar, felsökning, support, förkonfigurering av utrustning till kund, analys och offertstöd. Din roll är mångfacetterad och du uppskattar utmaningen med att skifta mellan PC, Mac och smartphones. Om ärendet är komplext och kräver mer arbete så har du ett team att konsultera och samarbeta med.

Kvalifikationer

Du har någon form av gymnasial IT-utbildning, teknisk vidareutbildning på högre nivå är önskvärt. Du har mycket goda kunskaper i Microsofts Windows operativsystem och Office-program samt nätverk. Vidare känner du dig även trygg med att arbeta i Apple Mac OS, IOS och Android. Du navigerar bekvämt i Active Directory, Microsoft Office 365, Outlook och Remote Desktop. Eftersom du kommer ge support även via telefon så är det en fördel om du har en tilltalande telefonröst samt är uppmärksam på detaljer. Erfarenhet av arbete i en supportorganisation är positivt. För rollen krävs god svenska och engelska i både tal som skrift. Kunskaper i PC/Mac och tillhörande hårdvara är meriterande.

Du bemöter kunden på ett professionellt, informativt, tydligt och förtroendeingivande sätt och tar gärna en rådgivande roll gentemot kunden. Vidare är du en person som har en stor initiativkraft, vågar ta för dig och kommer med nya idéer. Ansvarsfull, pålitlig och punktlig är andra egenskaper som vi värderar högt hos dig. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Vi erbjuder

Vi erbjuder en spännande framtid där kompetenta, passionerade och serviceinriktade medarbetare är framgångsfaktorn för att nå uppsatta mål. Du blir en viktig del av en företagskultur som präglas av kundfokus, affärsmannaskap och entreprenörsanda. Vi är måna om att du ska trivas hos oss och erbjuder utvecklande arbetsuppgifter i en ständigt utvecklande verksamhet.

Tjänsten förutsätter att du har B-Körkort
Mer info
Kontaktperson Tobias Andersson
Telefon 042-370400
Email Mejla Tobias Andersson
Område Malmö stad
Yrkesroll IT-tekniker, Data & IT
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://pmdab.se
Sista ansökningsdag 29 feb 2020 (39 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vill du utvecklas tillsammans med oss och bli en del av vårt vinnande team? PMD är de små- och medelstora företagens lokala partner för IT- och telefonilösningar med kontor i Malmö och Helsingborg. PMD är sedan juni 2019 även en franchise till Dialect.