Administratör till Peab

Administratör till Peab

Kort om tjänsten

Dreamwork söker till Peab en pålitlig, kunnig och personlig administratör med viljan att utvecklas i sin roll.

Peab söker till projektet en administratör för ett längre uppdrag med start i februari 2020 och fram till sommaren 2022. Dina arbetsuppgifter kommer innefatta bland annat kontors & receptionsarbete, kundbemötande, administration och koordinering inför möten. Arbetsplatsen präglas av en stark sammanhållning, hög servicenivå och ett öppet arbetsklimat. Du blir anställd som konsult via Dreamwork och uthyrd till vår kund.

Om verksamheten

Peab är ett av Nordens ledande bygg- och anläggningsföretag med cirka 15.000 anställda och en omsättning på 50 miljarder kronor. Koncernen har strategiskt placerade kontor i Sverige, Norge och Finland. Huvudkontoret är beläget i Förslöv på Bjärehalvön i Skåne. Jordnära, Utvecklande, Personliga och Pålitliga - dessa är Peabs grundmurade kärnvärden som hela vårt varumärke bygger på.

Mer om tjänsten

Arbetsuppgifterna består bland annat av:
 • Koordinering och inbjudningar inför möten
 • Föra protokoll under möten
 • Ritningshantering
 • Administrera och lägga upp dokument på samarbetsplats
 • Hantera rumsbokningar
 • Ta emot anmälningar till introduktioner med tillhörande administration
 • Receptionist & allmänt kontorsarbete
 • Inköp av kontorsmaterial samt fika/konferens/lunch
 • Stötta logistikansvarig med att lägga in leveransbokningar i kalender
 • Administrera OTR-rapporter och skyddsrondsprotokoll.
 • Uppdatering av kemikalieförteckningen samt säkerhetsdatablad
Har du erfarenhet av liknande arbete i en byggnads-miljö är det meriterande.

Din profil

Vi söker dig med stort engagemang som är naturligt organiserad, flexibel och social förmåga. Givetvis bidrar du med gott humör och energi till både kollegor och kunder. Som person är du servicemedveten, prestigelös, nyfiken, lösningsfokuserad och trivs med att hantera flera parallella arbetsuppgifter. Det är meriterande med erfarenhet från serviceyrken men inget krav.

Det är meriterande om du har erfarenhet av Office-paketet, är datakunnig, van vid protokollförande och har arbetat i något affärssystem. Din svenska och engelska är flytande i såväl tal som skrift. Du har körkort B.

Ansökan

Välkommen med din ansökan genom att registrera ditt CV och din ansökan så snart som möjligt. Urvalsprocessen sker löpande.

Genom Dreamwork erbjuds du en trygg anställning, en dedikerad konsultchef, en marknadsmässig lön, tjänstepension och semester. Du får också ett förmånligt friskvårdsbidrag. Dreamwork har stort fokus på rätt personlighet, besök gärna vår hemsida och gör vårt personlighetstest.
Mer info
Område Malmö stad
Yrkesroll Administration, Assistent
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Rekrytering hanteras av Dreamwork
Sista ansökningsdag 31 jan 2020 (8 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

På Dreamwork jobbar vi med people management snarare än med traditionell rekrytering och bemanning. Vi anstränger oss hårdare för att matcha våra kandidaters personlighet med våra uppdragsgivares företagskultur. Vi har ett nära samarbete med LinkedIn och våra rekryterare och researchers är certifierade i LinkedIn's Recruitermodul. Vi har två gånger utsetts till Gasellföretag av Dagens Industri och lika många gånger nominerats till EY:s "Entrepreneur of the Year". Dreamwork grundades 2006 och har levererat personallösningar på över 130 orter i Sverige, från Kiruna i norr till Ystad i söder. Vi är ISO-certifierade enligt ISO 9001.