Senior Customer Support

Senior Customer Support

Jobbeskrivning

Senior Customer Support till Orkla Foods Sverige i Malmö

Är du redo att ta nästa steg i karriären? Vill du arbeta med kundservice i ett av Sveriges största livsmedelsföretag? Är du en flexibel och driven person med hög servicekänsla? Då kan det här vara jobbet för dig.

Den här rekryteringen är ett samarbete mellan Orkla Foods Sverige och Experis. Du kommer att bli anställd hos Orkla Foods Sverige.

Arbetsuppgifter

Som medarbetare på Customer Support blir du en del av Orkla Foods Supply Chain-organisation. Tillsammans med dina sju kollegor på avdelningen ansvarar du för att ge en god service till Orklas kunder och flödet från order till fakturering.

Du rapporterar till Customer Support Manager och är placerad på Orkla Foods Sveriges huvudkontor i Malmö.

Huvudsakliga arbetsuppgifter:
  • Orderhantering via mail och telefon i affärssystemen Movex och SAP
  • Kundkontakt, proaktiv återkoppling på frågor från kunder
  • Bevakning av leverans och restorder
  • Reklamationshantering
  • Transportbokningar
  • Registervård, kund- och leveransregister
  • Utveckling av rutiner och processer
Kunderna är grossistkunder inom Retail, Storhushåll och Industri, samt interna kunder.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har flera års erfarenhet från en administrativ serviceroll med kundkontakt. Vi ser gärna att du har en bakgrund från en liknande verksamhet där du fått en bred förståelse för logistikflödet och kundernas behov och prioriteringar. Har du dessutom vana av att arbeta i SAP eller Movex är det meriterande.

Dina kunskaper i svenska och engelska är mycket goda, både i tal och skrift. Att leverera bästa service till våra kunder är för dig såväl viktigt som en självklarhet. Du är en flexibel, självgående och lösningsorienterad person som drivs av att förbättra processer och rutiner. Då du kommer att ha många kontakter både inom och utanför bolaget är det viktigt att du har god vana av samarbete och kommunikation med flera olika parter.

Din inställning och dina värderingar går hand i hand med Orklas: du är modig, inspirerande och pålitlig!

Kontaktperson och ansökan

I den här rekryteringen samarbetar Orkla med Experis. Vill du veta mer om tjänsten är du välkommen att kontakta Rikard Karlsson, Rekryteringskonsult på Experis, på telefon 0709-316 318 eller rikard.karlsson@se.experis.com. Då vi tillämpar löpande urval vill vi gärna att du skickar in din ansökan så snart som möjligt, dock senast den 23 augusti 2019, via länken på annonsen på www.experis.se.

Välkommen med din ansökan!
Mer info
Område Malmö stad
Yrkesroll Service & Kundtjänst, Kundtjänst
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Rekrytering hanteras av Orkla Foods Sverige AB
Sista ansökningsdag 9 sept 2019 (20 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

"Vi tillagar vår mat och dryck i Sverige, med närhet till de svenska råvarorna. Vi lägger in grönsaker och lagar färdigrätter i Eslöv, vi kokar sylt i Tollarp, gör Felix tomatketchup i Fågelmara, bakar tårtor i Frödinge, lägger in sill i Kungshamn, gör mellanmål från Risifrutti i Örebro, kokar risgröt och ärtsoppa i Kumla och bakar pizza i Vansbro. I Eslöv och Simrishamn tillagar vi alla våra veganska produkter och i Tingsryd pressas alla bär till våra JOKK drycker.

Våra populära varumärken är en stor del av vårt stolta svenska matarv och för oss är det viktigt att vår mat och dryck smakar gott och är tillagad med omtanke om människor, hav och land. Vi vässar våra krafter och smaklökar för att skapa innovation, driva utvecklingen av en hållbar livsmedelsbransch och göra våra varumärken ännu godare och bättre"