Teknik- och lagerchef - Orkla Foods Sverige

Teknik- och lagerchef - Orkla Foods Sverige

Orkla Foods Sverige tillagar mat och dryck i Sverige med kärlek och omtanke om människor, hav och land. Våra varumärken är Abba, Kalles, Felix, BOB, Frödinge, Ekströms, Risifrutti, Grandiosa, Önos, Mrs Cheng´s, Kung Gustaf, FUN Light, Grebbestads, JOKK, Den Gamle Fabrik, Ejderns, Svennes, Hållö, Lucullus, Limfjord, Anamma, Krögarklass, Liva Energi och Paulúns. Vi har en omsättning på cirka 5 miljarder kronor och har runt 1 500 anställda i Malmö, Eslöv, Simrishamn, Frödinge, Fågelmara, Kumla, Kungshamn, Tollarp, Uddevalla (lager), Vansbro och Örebro. Vår vision är att vi ska vara "Din vän i vardagen" genom att leva upp till våra värdeord - modig, pålitlig och inspirerande. Orkla Foods Sverige ingår i den norska koncernen Orkla som är noterat på Oslobörsen.

Nu söker vi en erfaren och driven Teknik- och lagerchef som ska ansvara för teknikavdelning och lager och utlastning i Tollarp. Vi söker dig som har ett genuint intresse av teknik och logistik och att arbeta som ledare.Hos oss råder en positiv, varm och välkomnande miljö där alla ställer upp för varandra. Vill du bli en av oss och bidra till "Tollarpsandan"?

Arbetsuppgifter
Teknik- och lagerchefen ansvarar tillsammans med produktionen för driftsäkerheten på anläggningen och att in- och utleveranser sker på optimalt sätt. Du ansvarar för fastighetsskötare, elektriker och in- och utlastningspersonalen. I din roll ingår också att driva större tekniska projekt på anläggningen. Du ansvarar för avdelningarnas uppsatta mål med fokus på driftsäkerhet och leveranssäkerhet genom att alltid sträva till att förbättra verksamheten. Du planerar, leder och fördelar arbetet, för att uppnå maximal prestanda i produktionsutrustningarna och i lagerverksamheten så att vi på ett säkert och effektivt sätt kan leverera produkter i rätt mängd, i rätt tid och med rätt kvalitet till våra kunder och konsumenter. Det löpande arbetsmiljö- och säkerhetsarbetet i ditt ansvarsområde är en självklar del.

Du är del i fabrikens ledningsgrupp och rapporterar till Fabrikschefen.

Kvalifikationer
Vi söker Dig med teknisk akademisk utbildningsbakgrund och/eller motsvarande arbetslivserfarenhet. Som person är du drivande, konsekvent och social med en förmåga att entusiasmera personal. Du kan hantera olika situationer och har alltid en passion för det du åtar dig. Du är strukturerad, van att organisera resurser och göra prioriteringar utifrån satta mål. Du verkar för att sammansvetsa gruppen för att nå målen och uppfattas som en trygg ledare. Du har god IT-mognad med goda kunskaper i Office-paketet. Din inställning och dina värderingar går hand i hand med våra; du är modig, inspirerande och pålitlig!

Kontaktperson och ansökan
Då vi samarbetar med Badenoch & Clark i denna rekrytering är du välkommen att kontakta rekryteringskonsult Karin Kling, 020 15 18 18, karin.kling@badenochandclark.se eller Pernilla Börjesson, 020 15 18 18, pernilla.borjesson@badenochandclark.se om du har frågor om tjänsten. Du söker tjänsten på www.badenochandclark.se. Som en del i vår kvalitetssäkrade rekryteringsprocess kommer du eventuellt att få utföra personlighetstester och videointervju.

Nu nalkas sommaren och därmed får du chansen till att genomföra processen på längre tid. Sista ansökningsdag är 12 aug. Om du är vidare i processen så kommer intervjuer hållas på vårt kontor i Malmö den 15/8 och 21/8. Du kommer få besked om du är aktuell senast den 13/8. Intervjuer hos Orkla i Tollarp kommer att ske den 30-31/8.

Vi finns tillgängliga för frågor under hela sommaren. Pernilla har semester från den 25/6-27/7. Karin har semester från den 23/7-10/8.

Välkommen med din ansökan, vi ser fram emot den!
Mer info
Område Malmö stad
Yrkesroll Transport & Logistik, Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Badenoch & Clark AB
Hemsida http://www.badenochandclark.se/
Sista ansökningsdag 11 juli (18 dagar kvar)