Customer Support medarbetare till Orkla Foods Sverige i Malmö

Customer Support medarbetare till Orkla Foods Sverige i Malmö

Om tjänsten
Vill du arbeta med kundservice i ett av Sveriges största livsmedelsföretag? Är du en flexibel och driven person med hög servicekänsla? Då kan jobbet som Customer Support medarbetare hos Orkla Foods Sverige vara jobbet för dig!

Som medarbetare på Customer Support blir du en del av Orkla Foods Supply Chain organisation. Tillsammans med dina tio kollegor på avdelningen ansvarar du för att ge god service till Orklas kunder samt flödet från order till fakturering. Kunderna är grossist kunder inom Reatil, Storhushåll och Industri, samt interna kunder. I din roll som medarbetare inom Customer Support ser vi att du är serviceinriktad och har lätt för att samarbeta med både interna och externa kontakter. Har du tidigare arbetat i SAP eller Movex är det en fördel.

Du rapporterar till Customer Support Manager och är placerad på Orkla Foods Sveriges huvudkontor i Malmö.

I din roll som medarbetare på Customer Support kommer dina huvudsakliga arbetsuppgifter innebära:
  • Orderhantering via mail och telefon i affärssystemen Movex och SAP
  • Kundkontakt, proaktiv återkoppling på frågor från kunder
  • Bevakning av leverans och restorder
  • Reklamationshantering
  • Transportbokningar
  • Registervård, kund- och leveransregister
  • Utveckling av rutiner och processer
Tjänsten som medarbetare på Customer support är ett konsultuppdrag på heltid med start omgående. Uppdraget sträcker sig till och med årsskiftet.

Om dig
Vi söker dig som har flera års erfarenhet från en administrativ serviceroll med kundkontakt. Vi ser gärna att du har fått en bred förståelse för logistikflödet och kundernas behov och prioriteringar. Vi ser gärna att du har erfarenhet av att arbeta i SAP eller Movex, då detta är meriterande. Dina kunskaper i svenska och engelska är mycket goda, både i tal och skrift.

Vidare ser vi ser vi att du är en flexibel, självgående och lösningsorienterad person som drivs av att jobba med förbättringar. Att leverera bästa service till våra kunder är för dig såväl viktigt som en självklarhet. Då du kommer att ha många kontakter både inom och utanför bolaget är det viktigt att du har god vana av samarbete och kommunikation med flera olika parter.

Viktigt för tjänsten är:
  • Tidigare erfarenhet av att arbeta i SAP eller Movex.
  • Tidigare erfarenhet från arbete inom kundservice och orderhantering, gärna inom livsmedelsbranschen.
Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

Om Orkla Foods Sverige
Orkla Foods Sverige tillagar mat och dryck i Sverige med kärlek och omtanke om människor, hav och land. Våra varumärken är Abba, Kalles, Felix, BOB, Frödinge, Ekströms, Risifrutti, Grandiosa, Önos, Kung Gustaf, FUN Light, Grebbestads, JOKK, Den Gamle Fabrik, Ejderns, Svennes, Hållö, Lucullus, Limfjord, Anamma, Krögarklass, Liva Energi och Paulúns. Vi har en omsättning på över 5 miljarder kronor och har runt 1 500 anställda i Malmö, Eslöv, Frödinge, Fågelmara, Kumla, Kungshamn, Simrishamn, Tollarp, Uddevalla (lager), Vansbro och Örebro. Vår vision är att vi ska vara "Din vän i vardagen" genom att leva upp till våra värdeord - modig, pålitlig och inspirerande. Orkla Foods Sverige ingår i den norska koncernen Orkla som är noterat på Oslobörsen.

Kontaktuppgifter
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare:

Matilda Nilsson via Adecco 0736-847270 alt. Matilda.Nilsson@adecco.se

Har du frågor angående registrering, var god kontakta supporten via info@adecco.se

Välkommen med din ansökan!

Sökord
Customer Support, Kundservice, Export, Spedition, Livsmedel, Orkla, Adecco, Malmö, SAP, Movex, Tull, Kundkontakt, Transport, Orderhantering, Order, Supply chain, Orkla Foods
Mer info
Område Malmö stad
Yrkesroll Service & Kundtjänst, Kundtjänst
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Hemsida http://www.adecco.se/
Sista ansökningsdag 1 mars 2020 (2 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag, globalt sysselsätter vi ca 3 miljoner människor under ett år. I Sverige finns vi på ca 50 orter från norr till söder och har ca 5 000 anställda. Våra kunder återfinns inom ett brett spann av branscher, alltifrån administration, ekonomi, juridik, IT och teknik till bygg och anläggning, tillverkningsindustri, hälso- och sjukvård samt life science.