Operatör till livsmedelsföretag

Operatör till livsmedelsföretag

Är du en positiv och samarbetsvillig person som vill jobba inom livsmedelsproduktion? Orchard Valley Foods fortsätter att växa och söker nu nya operatörer! Dina arbetsuppgifter som operatör innebär bland annat att du tar ansvarar för att våra produkter produceras på ett effektivt sätt med hög kvalitet. Du kommer ingå i en grupp där man roterar mellan olika arbetsuppgifter. Arbetsuppgifterna består bland annat av att producera och packa enligt instruktioner, kontrollera kvalitet, dokumentera och rapportera enligt rutiner. I rollen som operatör förekommer det tyngre lyft. Skiftgång gäller i fabriken och arbetstiderna roterar mellan dag och kväll. Tjänsten passar dig som tycker om att jobba praktiskt och som trivs i ett företag med hjälpsam kultur med högt i tak.

Vi ser gärna att du har en bakgrund inom industrin eller inom livsmedelsbranschen. Du har en positiv attityd, är social, flexibel och ser laget framför jaget. Du brinner för att nå bra resultat och du har viljan att utvecklas och lära dig nya saker. Meriterade för tjänsten är gymnasieutbildning med inriktning mot industri eller livsmedel, datorvana, god teknisk förståelse samt erfarenhet av arbete inom process- eller livsmedelsindustri. Anställningen är en tillsvidareanställning. Urval och intervjuer sker löpande så skicka in din ansökan redan idag. Starten för uppdraget är nu i höst!

Låter det spännande så är du välkommen att skicka din ansökan till amir.ghoreishi@ovfgroup.com.
Mer info
Kontaktperson Amir Ghoreishi
Email Mejla Amir Ghoreishi
Område Malmö stad
Yrkesroll Industri & Anläggning, Tillverkning, Livsmedel
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 6 nov 2020 (37 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Orchard Valley Foods Sweden, med Candeco som varumärke, tillverkar och marknadsför kundunika ingredienser och dekorprodukter till glass, choklad och bageri industrin. Vi har fabrik och kontor i Fosie, Malmö och ingår i Orklakoncernen