TEAM MANAGER INOM BUSINESS INTELLIGENCE

TEAM MANAGER INOM BUSINESS INTELLIGENCE

Optivasys är en ledande aktör i Sverige inom Data analytics och Visualization baserat på Qliks lösningar. Vi bygger vår framgång på en ambitiös vision, ett tydligt fokus och en stark kultur där våra kunder och anställda står i centrum. Våra interna ledord är – Ödmjukhet, Laganda och Lekfullhet – vi står upp för varandra, hjälps åt i alla lägen och ser till att vi har kul tillsammans. Framgång för oss och våra kunder är viktigt och detta uppnår vi med hårt arbete i en utvecklande, prestigelös och rolig miljö. Vi söker nu en Team Manager som vill vara med och utveckla vårt team i Malmö.

Dina arbetsuppgifter
Som Team Manager leder du ett team på åtta BI-konsulter som du har fullt personalansvar för. Du håller utvecklingssamtal, lönesamtal,
rekryterar och säkerställer att dina konsulter har beläggning. Dessutom kommer du leda arbetet i att skapa förutsättningar för kontoret i Malmö att växa ytterligare. Du kommer även själv jobba som BI-konsult med egen beläggning där du arbetar med att utveckla lösningar mot i första hand Qliks plattform. Du kommer att jobba med ett team som har djup kunskap i beslutsstödsplattformen Qlik Sense. Du tillför kompetens inom BI och är delaktig i allt från behov till leverans av lösning. Du kommer också själv att arbeta som konsult i projekt med våra kunder (ca 50%).

Tillsammans med dina medarbetare arbetar du nära kunderna och säkerställer projektens kvalitet. Vidare arbetar du i din roll tätt tillsammans med konsultchefen och övriga Team Managers i organisationen och tillsammans driver och utvecklar ni affären. Som Team Manager har du även en roll i den operativa ledningsgruppen och resor i tjänsten till vårt kontor i Göteborg förekommer. Tjänsten är på heltid med placering på vårt kontor i centrala Malmö.
Du rapporterar till vår Konsultchef som utgår ifrån Göteborg, där även vår VD normalt sitter (några dagar per vecka i Malmö).

Din erfarenhet
Vi söker dig som är civilingenjör, systemvetare eller har motsvarande relevant utbildning med ett stort intresse för BI lösningar samt erfarenhet av Qlikview, Qlik Sense och/eller Microsofts plattform. Troligen arbetar du som BI Konsult, BI Analytiker, Qlik Specialist, ERP Konsult ute hos kund eller in-house hos något företag där Qlik Sense utgör beslutstödsplattformen. Har du dessutom erfarenhet av att arbeta med att skapa nya affärer och merförsäljning i en ledande roll ser vi det som meriterande liksom grundläggande programmeringskunskaper.

Du som person
Som person är du driven, handlingskraftig, resultatorienterad och trivs i ett högt arbetstempo. Du har en positiv inställning, tar gärna egna initiativ och är van vid att arbeta med många parallella processer samtidigt. Du är tydlig i din kommunikation samtidigt som du på ett smidigt och prestigelöst sätt samarbetar med och leder andra. I din kontakt med kunder och kollegor vill vi gärna att du är relationsskapande, lyhörd och hjälpsam.

Du ska ha ett stort intresse för att hålla dig uppdaterad inom området och gärna ett intress utav datavisualisering men framförallt en vilja i att bredda din kompetens inom området Business Intelligence. Du har lätt för att skapa och behålla goda relationer med både kunder och arbetskamrater. Vidare är du kommunikativ och uttrycker dig väl i både tal och skrift. Du gillar utmaningar och har en förmåga att se och förstå helhetslösningar. Du behärskar svenska och engelska i tal och skrift och är strukturerad och bygger förvaltningsbara lösningar.

Kontakt och ansökan
I det här uppdraget samarbetar vi med rekryteringsföretaget ComCube. Är du intresserad och stämmer in på profilen skickar du in en personlig presentation och ditt CV där du tydligt beskriver dina erfarenheter och kompetenser inom ovanstående områden och varför du är intresserad av tjänsten. Har du några frågor beträffande rekryteringsprocessen eller tjänsten är du mycket välkommen att kontakta Helena Heijmink på 070-554 03 42 eller helena.heijmink@comcube.sealt. Helena Fransson på 070-554 05 04 på ComCube. Notera att vi arbetar med urvalet löpande! Du ansöker om tjänsten genom att bifoga din personliga presentation och ditt CV via denna länk: https://comcube.varbi.com/se/what:job/jobID:263102/

Ansökningar tas endast emot via denna länk. Välkommen med din ansökan!

Sökord: Optivasys, Malmö, Beslutstöd, Business Intelligence, Qlikview, Qlik Sense, BI Konsult, BI Analytiker, Qlik Specialist, ERP Konsult
Mer info
Område Malmö stad
Yrkesroll Organisation & ledning, Chefsbefattningar, Data & IT, Teknik & Ingenjör, Civilingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.optivasys.se/
Sista ansökningsdag 9 juni 2019 (48 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Optivasys är en ledande aktör i Sverige inom Data analytics och Visualization baserat på Qliks lösningar. Vi bygger vår framgång på en ambitiös vision, ett tydligt fokus och en stark kultur där våra kunder och anställda står i centrum. Tillsammans är vi 45 personer med härliga kontor i Malmö, Göteborg och Stockholm. Våra interna ledord är – Ödmjukhet, Laganda och Lekfullhet – vi står upp för varandra, hjälps åt i alla lägen och ser till att vi har kul tillsammans. Framgång för oss och våra kunder är viktigt och detta uppnår vi med hårt arbete i en utvecklande, prestigelös och rolig miljö.