Säljande Installatör Malmö

Säljande Installatör Malmö

Är du en händig person som vill arbeta med kundkontakt och samtidigt hjälpa till att trygga upp hem runt om i Malmö? Just nu söker vi en Larminstallatör!

Tjänsten

I tjänsten som Installatör hos Sector Alarm installerar du nya trådlösa larm samt utför service av befintliga. Våra kunder är privatpersoner som vill ha hjälp med trygghet. Vi utformar varje larm efter kundens egna behov och din uppgift är att genom rådgivning och hjälpa kunden till en tryggare tillvaro. Vardagen som Installatör är varierande och du får förmånen att möta nya människor varje dag. Tjänsten innefattar service och installation mot kunder i såväl Malmö som på andra orter i Sverige och därför kan en del resor förekomma.

Vem är du?

För att vara framgångsrik och trivas i rollen som Installatör behöver du vara ansvarstagande men även noggrann och pålitlig. Du är en person som trivs med att hjälpa människor och kan bemöta våra kunder på ett ödmjukt och professionellt sätt.
Möjligheten att påverka din egen lön genom merförsäljning är något som driver dig. Att arbeta mot uppsatta mål är något du finner utmanande och naturligt, då du har ett personligt driv i dig. För oss är dina personliga egenskaper viktigare än dina meriter.
Tjänsten förutsätter att du talar svenska obehindrat och körkort ett krav.

Vad kan vi erbjuda?

Våra anställda är en av våra viktigaste resurser och det är av stor vikt för oss att du kommer trivas i rollen som Installatör. Därför erbjuder vi en väl genomarbetad introduktion och utbildning (via Sector Way Academy) för att du ska känna dig väl förberedd inför kommande arbetsuppgifter.

Sector Alarm erbjuder en kultur med hög arbetsglädje genom olika personalaktiviteter såsom resor, event och turneringar internationellt. Vi erbjuder företagshälsovård samt driver ett aktivt friskvårdsarbete. Våra kärnvärderingar: Kundorienterad, Förbättringsvillig, Målmedveten och Pålitlig genomsyrar hela vår verksamhet.
Tjänsten är en tillsvidareanställning med 6 månaders provanställning. Lönen är uppdelad i två delar, en fast del som kompletteras med provision baserad på din merförsäljning. Sector Alarm tillhandahåller en fullt utrustad servicebil.

Övrigt

Vi arbetar med svagström, vilket innebär att du ej behöver vara behörig elektriker för att söka tjänsten. Du kommer att få en gedigen introduktion på tre veckor som är upplagd på följande sätt:
Vecka 1: Teoretisk utbildningsvecka på huvudkontoret i Göteborg
Vecka 2-3: Medåkning med en driftspecialist. Våra driftspecialister utbildas kontinuerligt i sin roll för att kunna ge dig de bästa förutsättningarna att träna på det du fått möte under utbildningsveckan på huvudkontoret. Under dessa två veckor har vi en tydlig checklista(motorväg) för dina tio arbetsdagar ute i fält samt strukturerad uppföljning.

När du har jobbat i cirka tre månader bygger vi vidare på din utbildning och tar ett nästa steg. Du kommer efter utbildningen ha ett nytt skill, dvs du får arbeta med ytterligare ett larmsystem samt att vi kommer fördjupa oss i det du utövat under sina första veckor.

Runt cirka fyra månaders arbete kommer du åka med en Sector Way Academy-coach under två dagar. Detta är ett mycket bra sätt för dig, SWA och din ledare (RDC) att få en gemensam bild av ditt nuläge - dina styrkor, eventuella utmaningar och nästa steg.

Ansökan

Du kan välja att skicka ett vanligt CV och personligt brev eller spela in en videoansökan på 1 minut. Oavsett om du väljer ett skriftligt personligt brev eller video önskar vi att du svarar på följande två frågor:

1: Varför söker du denna tjänst?
2: Vad har du för erfarenheter du kan ha nytta av i denna tjänst?

Vi kommer att gå igenom alla ansökningar efter sista ansökningsdagen. Du kommer att få återkoppling på din ansökan via mail eller telefon.

Vi ser fram emot din ansökan!
Mer info
Kontaktperson Mikaela Annerstedt
Telefon 0733757151
Område Malmö stad
Yrkesroll Försäljning, Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://www.sectoralarm.no/
Sista ansökningsdag 19 nov (6 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Sector Alarm är en totalleverantör av trygghet och säkerhet för privata hem.

Vi har idag 385.000 privatkunder och är den näst största aktören på den svenska marknaden för hemlarm och trygghet i bostäder. Sedan etableringen 1989 har företaget utvecklats till att idag vara det näst största larmföretaget i Norden. Sector Alarm växer snabbt och har idag verksamhet i Norge, Sverige och Irland.

Vårt långsiktiga mål är att bli det ledande företaget för hemlarm i Europa!