Reparatör av bygg- och rivningsmaskiner

Reparatör av bygg- och rivningsmaskiner

Till vår samarbetspartner Rivningsentreprenad i Skåne AB söker vi en maskinreparatör som uppskattar en varierande vardag!

Om kundföretaget

Rivningsentreprenad i Skåne AB är ett väletablerat företag som ingår i en stark koncern bestående av åtta olika bolag. Med en bred portfölj erbjuds tjänster så som rivning, håltagning samt sågning och har stående samarbete med flera ledande aktörer inom byggbranschen.

En av företagets viktigaste ståndpelare är en kombination av hög kvalité och ständig uppdatering av modern utrustning. Rivningsentreprenad i Skåne AB erbjuder en flexibel entreprenör med bred kunskap.

Dina arbetsuppgifter

I rollen som maskinreparatör erbjuds du ett arbete med varierande uppgifter. Din främsta uppgift blir att serva och laga handmaskiner samt bygg- och rivningsmaskiner. Det innebär felsökning, underhåll, reparationer och beställningar av reservdelar.

Utöver detta kommer du även agera i rollen som fastighetsskötare på företaget samtidigt som du kan vara behjälplig i olika rivningsprojekt.

Det är en heltidstjänst och arbetstiderna är måndag till fredag, 07:00 - 16:00.

Din profil

Du har tidigare servat liknande maskiner och hittar snabbt var felen ligger. Du arbetar självgående och är inte rädd för att ta egna initiativ. Du är lösningsorienterad med god överblick över helheten. Du behärskar svenska i både tal och skrift. B-körkort är ett krav.

Urval sker löpande så tveka inte att skicka in din ansökan redan idag!

Om vårt företag

OnePartnerGroup är en svenskägd koncern som erbjuder företag hjälp med rekrytering, bemanning, lager- och logistik, utbildning och smarta produktionslösningar. Vi finns verksamma på 43 orter i Sverige, och har över 2500 engagerade medarbetare. Med ett brett kontaktnät och god lokalkännedom kan vi erbjuda ett stort utbud av lediga tjänster, inom flera områden och med olika kompetenskrav.

För oss är det viktigt att du ska trivas och känna glädje över att gå till jobbet. Därför kan du lita på att vi gör vårt bästa för att hitta ett jobb som ska passa dig. Oavsett om det gäller en tjänst som anställd hos oss, eller rekrytering till någon av våra kunder.

www.onepartnergroup.se
Mer info
Område Malmö stad
Yrkesroll Industri & Anläggning, Maskinarbete
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av OnePartner Group
Sista ansökningsdag 2 juli (8 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

OnePartnerGroup är en svenskägd koncern. Vare sig du behöver hjälp med rekrytering, bemanning, funktions- och logistiklösningar, utbildning eller HR kan du som kund hos oss räkna med att vi gör allt för att vara snabba och lätta att arbeta med, utan att tumma på vår professionalitet. Vi är helt sonika en komplett leverantör av kompetens inom både yrkesarbetar- och tjänstemannasektorn. Tillsammans med våra ca 2500 medarbetare är vi verksamma på 39 orter i Sverige. Med hjälp av vår stora lokala kännedom, erfarenhet och vårt engagemang strävar vi alltid efter att vara den lokalaste samarbetspartnern.

Läs med på www.onepartnergroup.se