Chaufför/ Expressarbetare med C-kort+YKB

Chaufför/ Expressarbetare med C-kort+YKB

Om kundföretaget

Malmö Flyttjänst är verksamma inom privatflytt, bohagsflytt, företagsflytt och magasinering. Idag har de flera löpande avtal bland annat inom byggsektorn och kommuner i Skåne med omnejd.

Malmö Flyttjänst är ett företag som erbjuder en trygg och rolig arbetsplats med högt i tak och fartfyllda veckor. Med värdeord så som "punktlighet" och "seriositet" står de inför en expansionsfas och behöver din förstärkning.

Dina arbetsuppgifter

Som Expressarbetande chaufför ingår det körning till- och från projekten. Arbetet består även av planering, paketering, emballering samt flytta gods för både privat- och företagskunder.

Din profil

Du är en ambassadör för företaget så vi lägger stor vikt på positivitet, noggrannhet och social kompetens. Arbetet kräver god fysik då tunga lyft förekommer.

Erfarenhet av liknande arbeten är ett krav. Vi ser gärna att du har god kommunikativ förmåga på svenska då det förekommer kundkontakt. Du är en lagspelare som älskar att ha roligt på din arbetsplats samtidigt tar initiativ och har hög arbetsmoral.

Vi tillämpar löpande urval så skicka in din ansökan redan idag!

Om vårt företag

OnePartnerGroup är en svenskägd koncern som erbjuder företag hjälp med rekrytering, bemanning, lager- och logistik, utbildning och smarta produktionslösningar. Vi finns verksamma på 40 orter i Sverige, och har över 2500 engagerade medarbetare. Med ett brett kontaktnät och god lokalkännedom kan vi erbjuda ett stort utbud av lediga tjänster, inom flera områden och med olika kompetenskrav.

För oss är det viktigt att du ska trivas och känna glädje över att gå till jobbet. Därför kan du lita på att vi gör vårt bästa för att hitta ett jobb som ska passa dig. Oavsett om det gäller en tjänst som anställd hos oss, eller rekrytering till någon av våra kunder.

www.onepartnergroup.se
Mer info
Område Malmö stad
Yrkesroll Transport & Logistik, Transport
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av OnePartner Group
Sista ansökningsdag 31 aug (70 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

OnePartnerGroup är en svenskägd koncern. Vare sig du behöver hjälp med rekrytering, bemanning, funktions- och logistiklösningar, utbildning eller HR kan du som kund hos oss räkna med att vi gör allt för att vara snabba och lätta att arbeta med, utan att tumma på vår professionalitet. Vi är helt sonika en komplett leverantör av kompetens inom både yrkesarbetar- och tjänstemannasektorn. Tillsammans med våra ca 2500 medarbetare är vi verksamma på 39 orter i Sverige. Med hjälp av vår stora lokala kännedom, erfarenhet och vårt engagemang strävar vi alltid efter att vara den lokalaste samarbetspartnern.

Läs med på www.onepartnergroup.se