Underhållstekniker till brevterminal

Underhållstekniker till brevterminal

Vill du vara en del av ett stort underhållsteam som brinner för att få driften att rulla och snabbt löser uppkommande problem? Vi på OnePartnerGroup söker nu en kunnig underhållstekniker till vår samarbetspartner Postnord!

Om kundföretaget

PostNord är den ledande leverantören inom kommunikation- och logistiklösningar både till, från och inom Norden. I den dagliga verksamheten arbetar PostNord utefter sina fyra ledstjärnor: pålitlig, tillgänglig, affärspartner och hållbar. Genom deras expertis och stora distributionsnät utvecklar de förutsättningarna för morgondagens kommunikation, e-handel, distribution och logistik i Norden. Läs gärna mer om PostNord på https://www.postnord.se/information/om-postnord.

Dina arbetsuppgifter

Som underhållstekniker på brevterminalen ansvarar du för underhåll av terminalens alla maskiner. Det innefattar arbetsuppgifter i allt ifrån akut felsökning och reparation till mer långsiktigt underhållsarbete. Maskinparken består av ett brett spektrum av maskiner med olika karaktär i allt från mekanik, elektronik, hydraulik och pneumatik.

Tjänsten är en heltidstjänst med tillträde snarast. Du kommer arbeta i skift och vi ser gärna att du är flexibel gällande arbetstider.

Din profil

Vi söker dig som är praktiskt lagd och inte räds för att få lite skit under naglarna. I ditt arbetssätt är du strukturerad och du letar ständigt efter sätt att effektivisera arbetsdagen. Ser du ett problem så söker du genast efter en effektiv lösning och du implementerar lämpliga förbättringar i arbetet.

Du har en bakgrund av mekanik och elektronik samt ett brinnande tekniskt intresse. Meriterande om du tidigare arbetat som underhållstekniker och har god vana av felsökning- och underhåll av diverse industrimaskiner. För att kunna axla rollen är det viktigt att du har kunskaper i hur man läser ett elschema.

Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista anmälningsdagen så tveka inte att skicka in din ansökan redan idag!

Om vårt företag

OnePartnerGroup är en svenskägd koncern som erbjuder företag hjälp med rekrytering, bemanning, lager- och logistik, utbildning och smarta produktionslösningar. Vi finns verksamma på 43 orter i Sverige, och har över 2500 engagerade medarbetare. Med ett brett kontaktnät och god lokalkännedom kan vi erbjuda ett stort utbud av lediga tjänster, inom flera områden och med olika kompetenskrav.

För oss är det viktigt att du ska trivas och känna glädje över att gå till jobbet. Därför kan du lita på att vi gör vårt bästa för att hitta ett jobb som ska passa dig. Oavsett om det gäller en tjänst som anställd hos oss, eller rekrytering till någon av våra kunder.

www.onepartnergroup.se
Mer info
Område Malmö stad
Yrkesroll Industri & Anläggning, Maskinarbete
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av OnePartner Group
Sista ansökningsdag 17 dec (33 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

OnePartnerGroup är en svenskägd koncern. Vare sig du behöver hjälp med rekrytering, bemanning, funktions- och logistiklösningar, utbildning eller HR kan du som kund hos oss räkna med att vi gör allt för att vara snabba och lätta att arbeta med, utan att tumma på vår professionalitet. Vi är helt sonika en komplett leverantör av kompetens inom både yrkesarbetar- och tjänstemannasektorn. Tillsammans med våra ca 2500 medarbetare är vi verksamma på 39 orter i Sverige. Med hjälp av vår stora lokala kännedom, erfarenhet och vårt engagemang strävar vi alltid efter att vara den lokalaste samarbetspartnern.

Läs med på www.onepartnergroup.se