Snickare till Byggentreprenad

Snickare till Byggentreprenad

Till vår samarbetspartner Byggentreprenad Resurs Sverige söker vi på OnePartnerGroup en kunnig och engagerad snickare!

Om kundföretaget

Byggentreprenad är ett väletablerat företag i Skåne som ingår i Solution Team koncernen och utför diverse byggnads-och snickeriarbete. Företaget har ett stående samarbete med flera ledande företag inom byggbranschen. Hög kvalité och ständig uppdatering av modern utrustning är en av företagets ståndpelare. Företaget erbjuder en flexibel entreprenör med bred kunskap.

Dina arbetsuppgifter

I rollen som snickare hos Byggentreprenad har du varierande arbetsuppgifter där du kommer arbeta med alla typer av snickeri- och byggarbete. Du har vana av typisk branschrelaterad utrustning och du förses med moderna maskiner för att kunna utföra ett säkert och effektivt arbete.

Arbetet är förlagt på heltid och arbetstiderna är 07.00-16.00 måndag till fredag med viss flexibilitet gällande arbete på kvällar- och helger.

Din profil

Vi ser gärna att du arbetat som snickare i några år och yrkeskompetensbevis är ett krav. Du håller en hög standard i samtliga projekt som du tar dig an och stöter du på ett problem ser du snabbt en effektiv lösning. Precision och noggrannhet genomsyrar ditt arbetssätt och du lämnar inget halvfärdigt. Du arbetar självständigt och räds inte för att behöva ta egna beslut. Du har vana av kundkontakt och vet hur du på sikt kan vidhålla goda kundrelationer.

Meriterande med utbildning i Säkra lyft och Heta arbeten. Du behärskar svenska och engelska i tal och skrift. B-körkort är ett krav.

Urval sker löpande så tveka inte att skicka in din ansökan redan idag!

Om vårt företag

OnePartnerGroup är en svenskägd koncern. Vare sig du behöver hjälp med rekrytering, bemanning, funktionslösningar, omställning, utbildning eller HR kan du som kund hos oss räkna med att vi gör allt för att vara snabba och lätta att arbeta med, utan att tumma på vår professionalitet. Vi är helt sonika en komplett leverantör av kompetens inom både yrkesarbetar- och tjänstemannasektorn.
Tillsammans med våra 2500 medarbetare är vi verksamma på ett 40-tal orter i Sverige. Med hjälp av vår stora lokala kännedom, erfarenhet och vårt engagemang strävar vi alltid efter att vara den lokalaste samarbetspartnern.

Besök oss gärna på www.onepartnergroup.se
Mer info
Område Malmö stad
Yrkesroll Bygg & Hantverk
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av OnePartner Group
Sista ansökningsdag 30 sept (7 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

OnePartnerGroup är en svenskägd koncern. Vare sig du behöver hjälp med rekrytering, bemanning, funktions- och logistiklösningar, utbildning eller HR kan du som kund hos oss räkna med att vi gör allt för att vara snabba och lätta att arbeta med, utan att tumma på vår professionalitet. Vi är helt sonika en komplett leverantör av kompetens inom både yrkesarbetar- och tjänstemannasektorn. Tillsammans med våra ca 2500 medarbetare är vi verksamma på 39 orter i Sverige. Med hjälp av vår stora lokala kännedom, erfarenhet och vårt engagemang strävar vi alltid efter att vara den lokalaste samarbetspartnern.

Läs med på www.onepartnergroup.se