Servicetekniker till Sveriges bästa arbetsplats

Servicetekniker till Sveriges bästa arbetsplats

Servicetekniker till Sveriges bästa arbetsplats.

Är du intresserad av mekanik, service och underhåll? Vill du arbeta på ett välkänt företag som kännetecknas av stark företagskultur och hög energi? Då kan detta vara jobbet för dig!

Om företaget

Hilti finns i mer än 120 länder och har ca 25 000 medarbetare på 5 kontinenter. De driver direktförsäljning av sina produkter och har totalt ca 200 000 kundkontakter per dag över hela världen. Hiltis huvudkontor återfinns i Schaan i Liechtenstein. Hiltis svenska huvudkontor ligger i Arlöv och organisationen har över 300 anställda. Hilti är världsledande inom utveckling, tillverkning och marknadsföring av högkvalitativa produkter som skapar mervärde för professionella kunder inom bygg, installation och industri. Genom socialt ansvarstagande och med mer än 30 innovationer årligen bidrar Hilti till att öka möjligheterna till bättre hälsa, säkerhet och miljö genom sina produkter, system och tjänster.

Arbetsuppgifter

I rollen som Servicetekniker är din huvudsakliga uppgift att felsöka och reparera verktyg som gått sönder. Man fokuserar främst på borrmaskiner, skruvdragare och bultpistoler. Du gör en inventering av olika komponenter, byter ut delar som är ur funktion, kvalitetssäkrar verktygen och alltid med ett fokus på kostnadseffektivitet. När man börjar sin tjänst genomgår man en utbildning i produktlära och i samma takt som man lär sig sitt arbete och utvecklas kan man börja arbeta med mer avancerade ärenden och verktyg. Du kommer erbjuds ett tekniskt varierande arbete med goda möjligheter till personlig och karriärmässig utveckling.

Utbildning, erfarenhet och personliga egenskaper
  • Gymnasieexamen, gärna med teknisk inriktning
  • Meriterande med akademisk utbildning inom teknik/mekanik
  • Svenska i tal och skrift samt engelska i skrift
Din profil

Vi söker en driven, strukturerad och ansvarstagande person med intresse för de mekaniska och som besitter viss fingerfärdighet. Vi kommer lägga stor vikt vid personlig lämplighet för arbetsrollen.

Du är engagerad i dina ärenden och kommer med förslag om du tycker att något är fel eller kan förbättras. Arbetet innebär stor grad av självständighet men det är viktigt att du är lyhörd och social i arbete med dina kollegor. Därtill är du mån om att följa Hiltis standarder och arbetssätt.

Om tjänsten
  • Tjänsten är inledningsvis en hyrrekrytering, dvs att möjlighet till övertag av Hilti i framtiden är stor.
  • Arbetstiderna är förlagda på vardagar mån-torsdag 07:00-15:45 samt fredagar 07:00-15:00
Urvals förfarande sker löpande så vänta inte med att skicka in din ansökan!
Mer info
Område Malmö stad
Yrkesroll Bygg & Hantverk
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 3 feb 2020 (10 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

OnePartnerGroup är en svenskägd koncern som erbjuder företag hjälp med rekrytering, bemanning, utbildning och smarta produktionslösningar. Vi finns verksamma på ett 50-tal orter i Sverige och har över 2500 engagerade medarbetare. Med ett brett kontaktnät och god lokalkännedom kan vi erbjuda ett stort utbud av lediga tjänster, inom flera områden och med olika kompetenskrav.

För oss är det viktigt att du ska trivas och känna glädje över att gå till jobbet. Därför kan du lita på att vi gör vårt bästa för att hitta ett jobb som ska passa dig. Oavsett om det gäller en tjänst som anställd hos oss eller rekrytering till någon av våra kunder.

Besök oss gärna på www.onepartnergroup.se