Rivare till Rivningsentreprenad

Rivare till Rivningsentreprenad

OnePartnerGroup söker en snabb och skicklig rivare till vår samarbetspartner Rivningsentreprenad Skåne!

Om kundföretaget

Rivningsentreprenad i Skåne AB är ett väletablerat företag som består av en stark koncern med åtta olika företag. Företaget erbjuder tjänster så som bland annat rivning, håltagning samt sågning och har stående samarbete med flera ledande företag inom byggbranschen. Hög kvalité och ständig uppdatering av modern utrustning är en av företagets ståndpelare. Företaget erbjuder en flexibel entreprenör med bred kunskap.

Dina arbetsuppgifter

Du kommer arbeta mestadels med invändig rivning, sanering och till viss del håltagning. Du är van vid branschrelaterad utrustning och genomför arbetet effektivt och snyggt. Du förses med modern utrustning för att axla rollen.

Arbetet är förlagt på heltid och arbetstiderna är 07.00-16.00 måndag till fredag med viss flexibilitet gällande arbete på kvällar- och helger.

Din profil

Vi ser gärna att du tidigare har arbetat inom rivningsbranschen och har vana av att använda rivningsmaskiner och diverse håltagningsmaskiner. I ditt arbete är du noggrann och du håller jämn standard i samtliga uppgifter du tar dig an. Du är inte rädd för att ta initiativ och du ser lösningar istället för problem. Du arbetar väl både självständigt och i team. Att erbjuda god service gentemot kunder faller dig naturligt. Vi söker en morgonpigg person som uppskattar ett fysiskt krävande arbete.

Meriterande med utbildning i Säkra lyft och Heta arbeten. Har du en maskinförarutbildning och/eller asbestbehörighet är detta ett plus. Du behärskar svenska och engelska i både tal och skrift.

B-körkort är ett krav.

Urval sker löpande så tveka inte att skicka in din ansökan redan idag!

Om vårt företag

OnePartnerGroup är en svenskägd koncern. Vare sig du behöver hjälp med rekrytering, bemanning, funktionslösningar, omställning, utbildning eller HR kan du som kund hos oss räkna med att vi gör allt för att vara snabba och lätta att arbeta med, utan att tumma på vår professionalitet. Vi är helt sonika en komplett leverantör av kompetens inom både yrkesarbetar- och tjänstemannasektorn.
Tillsammans med våra 2500 medarbetare är vi verksamma på ett 40-tal orter i Sverige. Med hjälp av vår stora lokala kännedom, erfarenhet och vårt engagemang strävar vi alltid efter att vara den lokalaste samarbetspartnern.

Besök oss gärna på www.onepartnergroup.se
Mer info
Område Malmö stad
Yrkesroll Bygg & Hantverk
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av OnePartner Group
Sista ansökningsdag 30 sept (6 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

OnePartnerGroup är en svenskägd koncern. Vare sig du behöver hjälp med rekrytering, bemanning, funktions- och logistiklösningar, utbildning eller HR kan du som kund hos oss räkna med att vi gör allt för att vara snabba och lätta att arbeta med, utan att tumma på vår professionalitet. Vi är helt sonika en komplett leverantör av kompetens inom både yrkesarbetar- och tjänstemannasektorn. Tillsammans med våra ca 2500 medarbetare är vi verksamma på 39 orter i Sverige. Med hjälp av vår stora lokala kännedom, erfarenhet och vårt engagemang strävar vi alltid efter att vara den lokalaste samarbetspartnern.

Läs med på www.onepartnergroup.se