Platschefer inom anläggning sökes!

Platschefer inom anläggning sökes!

Vi har nu ett flertal förfrågningar efter platschefer inom anläggning och vi söker dig som idag har liknande roll och som är ute efter en ny utmaning eller som jobbar som arbetsledare är redo för nästa steg i karriären. Våra kunder tillhör både branschens största- samt mindre lokala bolag med stark tillväxt. På så sätt hittar vi en tjänst som passar just dig - på rätt plats geografiskt och i rätt grupp av kollegor.

Dina arbetsuppgifter

Som platschef har du stort ansvar för projektet från start och fram till slutbesiktning. Dina arbetsuppgifter omfattar allt från personalansvar och ekonomi till kvalitet, säkerhet och en god arbetsmiljö. Du driver arbetslaget framåt och ni arbetar tillsammans för att nå kvalitet och lönsamhet i projekten. Projekten berör många varierande uppgifter inom mark- och anläggningsarbete så som schaktarbete, rörläggning, grundläggning, stensättning och finplanering.

Din profil

Vi söker dig som har erfarenhet av en ledande befattning inom bygg- och anläggningsbranschen. Relevant utbildning och yrkesbevis är meriterande. Som person är du ansvarsfull, handlingskraftig och ser lösningar i stället för problem. Du har förmågan att fatta snabba och välgrundade beslut. Du är utåtriktad tycker om att arbeta i team. Du trivs i en ledande roll där du driver projekten framåt och du motiveras av att se resultat.

Urval sker löpande så sök redan idag för att inte missa din chans!

Om vårt företag

OnePartnerGroup är en svenskägd koncern. Vare sig du behöver hjälp med rekrytering, bemanning, funktionslösningar, omställning, utbildning eller HR kan du som kund hos oss räkna med att vi gör allt för att vara snabba och lätta att arbeta med, utan att tumma på vår professionalitet. Vi är helt sonika en komplett leverantör av kompetens inom både yrkesarbetar- och tjänstemannasektorn. Tillsammans med våra 2500 medarbetare är vi verksamma på ett 40-tal orter i Sverige. Med hjälp av vår stora lokala kännedom, erfarenhet och vårt engagemang strävar vi alltid efter att vara den lokalaste samarbetspartnern.
Besök oss gärna på www.onepartnergroup.se
Mer info
Område Malmö stad
Yrkesroll Organisation & ledning, Chefsbefattningar, Bygg & Hantverk
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av OnePartner Group
Sista ansökningsdag 31 aug (14 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

OnePartnerGroup är en svenskägd koncern. Vare sig du behöver hjälp med rekrytering, bemanning, funktions- och logistiklösningar, utbildning eller HR kan du som kund hos oss räkna med att vi gör allt för att vara snabba och lätta att arbeta med, utan att tumma på vår professionalitet. Vi är helt sonika en komplett leverantör av kompetens inom både yrkesarbetar- och tjänstemannasektorn. Tillsammans med våra ca 2500 medarbetare är vi verksamma på 39 orter i Sverige. Med hjälp av vår stora lokala kännedom, erfarenhet och vårt engagemang strävar vi alltid efter att vara den lokalaste samarbetspartnern.

Läs med på www.onepartnergroup.se