Nu söker vi fler distributionschaufförer med CE-behörighet

Nu söker vi fler distributionschaufförer med CE-behörighet

Trivs du i lastbil och får energi av att träffa kunder? Vill du arbeta i en trevlig miljö med härliga kollegor? Då har vi ett spännande och utvecklande chaufförsuppdrag till dig!

Dina arbetsuppgifter

I rollen som chaufför kommer du att distribuera pallar och paket till våra kunder - i tid, effektivt och säkert! Arbetet innebär lastning och distribution där höga krav ställs på servicekänsla, ordningssinne, noggrannhet och en positiv inställning. Tjänsterna innebär både körning med- och utan släp och turerna kan variera i avstånd.

Arbetstiderna som lastbilschaufför hos våra kunder är främst förlagda dagtid, men även morgon- och kvällspass förekommer. Schema läggs med god framförhållning!

Anställning sker enligt kollektivavtal.

Din profil

För att du ska vara aktuell för tjänsten som chaufför krävs det att du har YKB och CE-behörighet. Vi söker dig som är självgående, plikttrogen och flexibel. Att ha många bollar i luften i kombination med en fartfylld arbetsdag är något som hör till yrket. Det är viktigt att du trivs med kundkontakt, har en positiv inställning och är mån om att representera kunden på bästa sätt. För att trivas i denna roll är du driven, noggrann, engagerad och ansvarstagande som person. Har du dessutom erfarenhet från körning i Skåneregionen samt god lokalkännedom är det ett stort plus!

Krav:
CE - behörighet
YKB
Truckkort

Vi söker chaufförer omgående men även för kommande uppdrag till sommaren. Så är du intresserad av en tjänst som distributionschaufför men kanske student och inte tillgänglig riktigt än? Tveka inte att skicka in din ansökan till oss ändå!
Urval sker löpande.

Om vårt företag

OnePartnerGroup är en svenskägd koncern. Vare sig du behöver hjälp med rekrytering, bemanning, funktions- och logistiklösningar, utbildning eller HR kan du som kund hos oss räkna med att vi gör allt för att vara snabba och lätta att arbeta med, utan att tumma på vår professionalitet. Vi är helt sonika en komplett leverantör av kompetens inom både yrkesarbetar- och tjänstemannasektorn.
Tillsammans med våra 2500 medarbetare är vi verksamma i ett 40-tal orter i Sverige. Med hjälp av vår stora lokala kännedom, erfarenhet och vårt engagemang strävar vi alltid efter att vara den lokalaste samarbetspartnern.
Besök oss gärna på www.onepartnergroup.se
Mer info
Område Malmö stad
Yrkesroll Transport & Logistik, Transport, Distribution
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av OnePartner Group
Sista ansökningsdag 31 aug (13 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

OnePartnerGroup är en svenskägd koncern. Vare sig du behöver hjälp med rekrytering, bemanning, funktions- och logistiklösningar, utbildning eller HR kan du som kund hos oss räkna med att vi gör allt för att vara snabba och lätta att arbeta med, utan att tumma på vår professionalitet. Vi är helt sonika en komplett leverantör av kompetens inom både yrkesarbetar- och tjänstemannasektorn. Tillsammans med våra ca 2500 medarbetare är vi verksamma på 39 orter i Sverige. Med hjälp av vår stora lokala kännedom, erfarenhet och vårt engagemang strävar vi alltid efter att vara den lokalaste samarbetspartnern.

Läs med på www.onepartnergroup.se